Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το πιο κρίσιμο τεστ»

Ο Βασίλης Λιόλιος μίλησε για την ποιότητα του Αιγινιακού και το προσεχές παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Ο 25χρονος αμυντικός χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Τύρναβο ως το πιο κρίσιμο τεστ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην ομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λιόλιος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Σχετικά με το πρωτάθλημα και την παρουσία του στην ομάδα: «Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα διαφέρει από την περασμένη χρονιά, διότι είναι μια ανώτερη κατηγορία και το επίπεδο είναι σαφώς ανεβασμένο. Υπάρχουν καλές ομάδες στον όμιλο μας, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος, που διεκδικούν μια θέση στα πλέι-οφ. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αιγινιακό και έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα που συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Για τους στόχους που θέτει μέχρι το τέλος της σεζόν: «Αναμφίβολα στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε την είσοδο μας στη πρώτη τετράδα. Αν καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εμείς διαθέτουμε ποιοτικό υλικό που αποτελείται από έμπειρους καταξιωμένους παίκτες και ένα τεχνικό τιμ που καθημερινά δουλεύει ακατάπαυστα, σε συνδυασμό με μια διοίκηση που μας στηρίζει σημαντικά».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Τύρναβο ανέφερε: «Ίσως το παιχνίδι με τον Τύρναβο να αποτελεί το πιο κρίσιμο τεστ που έχουμε να περάσουμε, διότι αφενός θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί με τις νίκες που έχουμε δημιουργήσει κι αφετέρου να διατηρήσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Θα προσέξουμε τους κινδύνους και τις δυσκολίες και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep