Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μάχη για τα play off»

Ο Ντίνος Πάγκαλος μίλησε για τη μάχη της εισόδου στα play off και της ανόδου στη Super League.

Ο επιθετικός του ΑΟΧ αναφέρθηκε ακόμη στις διοικητικές εξελίξεις , τον Μουράτ Σεροπιάν και τις σχέσεις της ομάδας με τον Πλατανιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε αθλητική εκπομπή στη ΝΕΑ τηλεόραση Κρήτης:

Για τον μεγάλο στόχο της ανόδου: «Θα παλέψουμε για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά γιατί να μην τα καταφέρουμε; Μακάρι να πανηγυρίζουμε το καλοκαίρι».

Για τη μάχη των play off: «Γίνεται πραγματική μάχη για την είσοδο των ομάδων στα play off. Πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε εκεί. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά και ο Ηρακλής Ψαχνών θα είναι στην τετράδα και από τον Βόρειο Όμιλο, οι Κέρκυρα, Ηρακλής και Νίκη Βόλου και μάλλον, ο Αιγινιακός. Για την Κέρκυρα πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει κατηγορία».

Για τα αίτια της εξαιρετικής φετινής πορείας: «Είμαστε μια οικογένεια. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε ψηλά. Εννοείται ότι από το περασμένο καλοκαίρι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Ήμασταν μάλιστα από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν προετοιμασία».

Για τον Μουράτ Σεροπιάν: «Ο ρόλος του στην ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντικός. Είναι επίσης σημαντικό ότι σε γενικές γραμμές, η ομάδα (μέσω του Σεροπιάν) διατήρησε την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία από πέρυσι. Επίσης, οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι και αυτό δουλειά του προπονητή».

Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Την περίοδο πριν γίνει η Γενική Συνέλευση προσπαθήσαμε να μείνουμε ήρεμοι σε ότι αφορά τις διοικητικές αναταράξεις που υπήρξαν. Τώρα, επικρατεί ηρεμία και γενικά είμαστε μια χαρά. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Για τον Πλατανιά: «Πιστεύω ότι η φετινή ομάδα είναι χειρότερη της περσινής. Θεωρώ ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έφυγαν πολλοί παίκτες της περυσινής ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι η ομάδα θα σωθεί. Ο Αναστασιάδης είναι καλός προπονητής, όπως και οι Αναστόπουλος και Ουζουνίδης».

Για το χανιώτικο ποδόσφαιρο ευρύτερα: «Αυτό που γίνεται πλέον στα Χανιά δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πριν από 3-4 χρόνια! Ελπίζω να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία και να αναδειχθούν ολοένα και περισσότεροι καλοί ποδοσφαιριστές από τα Χανιά..».

Για τις σχέσεις ΑΟΧ και Πλατανιά: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων έχουν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι καλές. Είναι προς όφελος όλων».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep