Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στόχος μας η τριάδα»

Ο Νταμιάν Μπελόν αναφέρθηκε στο στόχο του Αιγινιακού που είναι η τριάδα.

Ο 24χρονος Ελβετός μέσος της ομάδας του Αιγινίου μίλησε για το τρίποντο κόντρα στη Δόξα Δράμας, το προσεχές παιχνίδι με τον Τύρναβο και τους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νταμιάν Μπελόν στον Arena FM 89,4:

Για το παιχνίδι με τον Τύρναβο: «Προσπαθούμε για το καλύτερο, έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να μπούμε μέσα στην πρώτη τριάδα. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε πολύ την νίκη για να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Έχουμε καλή ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για την άνοδο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, θέλω να παίξω στην Ευρώπη, σε μια μεγάλη ομάδα. Τώρα όμως είμαι εδώ, θέλω να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και από εκεί και πέρα όλα θα έρθουν».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής είναι οι καλύτερες ομάδες για μένα. Η Νίκη Βόλου είναι, επίσης, μια καλή ομάδα. Την Κέρκυρα δεν την έχω δει πολύ για να έχω άποψη».

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep