Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σα να έχουμε νικήσει»

Βέβαιη η παραμονή του Πιερικού σύμφωνα με τον Γιώργο Καμπερίδη.

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε μετά το 1-1 με τον Εθνικό Γαζώρου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πιερικού, σε όσους έχουν απομείνει κι όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω και με αυτούς θα πετύχουμε την παραμονή. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο α' μέρος. Δε κινδυνέψαμε τότε και μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Στο β' μέρος μας κόστισε η απειρία, έχουμε τρεις έμπειρους και οι υπόλοιποι είναι νεαροί, 18-19-20 ετών. Φτάσαμε στο 80' όπου η σκοπιμότητα πρέπει να παίξει το ρόλο της στη διαχείριση του αγώνα για να πάρεις τους τρεις βαθμούς, όμως δε καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα.

Πάντως, για μένα που ξέρω πόσο σκληρά δουλεύουν οι παίκτες, νιώθω ότι έχουμε κερδίσει. Δουλεύουμε σκληρά και στο κομμάτι της νοοτροπίας και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είχαμε σήμερα 14 ετοιμοπόλεμους και χάσαμε άλλους δυο παίκτες, τον ένα με το ξεκίνημα και το άλλον στη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες ο βαθμός αποτελεί επιτυχία κι αυτό δε πρέπει να αμφισβητηθεί. Συγχαρητήρια στον κ. Κατσαβάκη και στον Εθνικό Γαζώρου που είναι ομάδα με ποιότητα και σταθερότητα.

Να είστε σίγουροι ότι εγώ κι ο πρόεδρος, που είναι παθιασμένος με την ομάδα, είναι οπαδός του Πιερικού, θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον τελικό στόχο, μαζί με αυτά τα παιδιά, λύνοντας τα όποια προβλήματα, με την πολύτιμη συνεισφορά και του κ. Μπέκα. Είτε έλθει η ενημερότητα είτε όχι (σ. σ. η προθεσμία απόκτησης ποδοσφαιριστών έληξε σήμερα) θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον τελικό στόχο και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Καλή συνέχεια στον Εθνικό Γαζώρου».

Μιλώντας για τον κόσμο του Πιερικού, ο Γιώργος Καμπερίδης είπε: «Οι φίλαθλοι του Πιερικού συσπειρώνονται στα δύσκολα. Είχαμε περισσότερους φιλάθλους μαζί μας, σε σχέση με τον αγώνα με τη Ζάκυνθο και πιο εκδηλωτικούς. Απέδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα, ήταν συγκινητικοί κι ελπίζω στη συνέχεια να είναι ακόμη περισσότεροι".

Σχολιάζοντας το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όπου η ομάδα δείχνει να έχει πρόβλημα από τα μέσα του β' μέρους και έπειτα, ο τεχνικός του Πιερικού είπε: «Έγιναν λάθη το καλοκαίρι. Όταν ήλθα η ομάδα είχε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Κάνουμε διπλές προπονήσεις και η δουλειά θα αρχίσει να φαίνεται από τα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα αποτελεί ρίσκο αυτή η επιλογή, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού των παικτών, όμως μου αρέσουν τα ρίσκα. Ποτέ δεν αναμφισβήτητα τα παιδιά, τα πίστευα και μετά από νίκες και μετά από ήττες».

Όσο για τους τραυματισμούς των Νικολίτση και Μπρίτο, η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί αύριο και μεθαύριο, ωστόσο επιστρέφουν οι Λαζαρίδης και Ίτσιος για το παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Ο Νίκος Ιορδανίδης δήλωσε: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια σήμερα. Προηγηθήκαμε στο α' μέρος και παλέψαμε για ένα δεύτερο γκολ. Στο β' μέρος, όπως αναμενόταν μας πίεσε ο αντίπαλος κι αν και είχαμε κι εμείς φάσεις, δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δε πρέπει να κατεβάζουμε τα κεφάλια, πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα στόχο και θα τα καταφέρουμε.

Το πιστεύω. Όσοι μείναμε είμαστε "ορκισμένοι" και θα βάλουμε τον Πιερικό εκεί που του αξίζει. Δεν αρμόζει στον Πιερικό να μιλάμε για σωτηρία. Η ομάδα και η ιστορία της είναι τεράστια. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, έχουμε μπροστά μας παιχνίδια, με πρώτο αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάνε όλα καλά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθειά τους και καλή συνέχεια στον Εθνικό Γαζώρου. Τέλος, ευχαριστώ και τον κόσμο ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές μας στηρίζει, στα δύσκολα και τον θέλουμε ακόμη περισσότερο κοντά μας για να μας ενθαρρύνει και στη συνέχεια».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep