Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απαράδεκτη διαιτησία»

Νέα παράπονα του Εθνικού Γαζώρου για τη διαιτησία.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Εθνικός Γαζώρου εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Αυτή τη φορά για το ματς με τον Πιερικό, με τον Μάκη Κατσαβάκη να δηλώνει: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πιερικός θα κάνει τιτάνια προσπάθεια για να αποφύγει τους κινδύνους, έχει παιδιά με παλικαριά και ικανότητα. όσο περνούσε η ώρα συνερχόμασταν και προσπαθούσαμε να βρούμε το ρυθμό μας.

Χωρίς να θέλω να μειώσω το συνάδελφο και την ομάδα στην οποία δούλεψα παλιά, βρήκαμε μια διαιτησία απαράδεκτη, μας ακύρωσε καθαρό γκολ που αν μετρούσε θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι ό, τι καλύτερο στον Πιερικό, να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Είχα την τιμή να δουλέψω εδώ, αν και δε με άφησαν να ολοκληρώσω το έργο μου».

Ο σκόρερ, Δημήτρης Γαϊδαρτζής δήλωσε: «Σήμερα στο γήπεδο κυριάρχησε κάθε ομάδα από ένα ημίχρονο. Ο Πιερικός κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στην αρχή και ίσως να δικαιούταν κι άλλο στο α' μέρος. Στο β' μέρος εμείς βάλαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα και τελικά κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε. Συνεχίζουμε με στόχο να είμαστε όσο ψηλότερα μπορούμε, κι αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στην τετράδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και ό, τι καλύτερο στον Πιερικό».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep