Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί»

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης τόνισε πως αυτή η νίκη με την Επισκοπή κρατά ζωντανή την ομάδα του στην υπόθεση της σωτηρίας. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης τόνισε πως αυτή η νίκη με την Επισκοπή κρατά ζωντανή την ομάδα του στην υπόθεση της σωτηρίας.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μίλησε για νίκη που αυξάνει την πίστη όλων για την σωτηρία του Αστέρα Μαγούλας.

Συγγνώμη για τις μπάλες που έπεφταν μέσα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ζήτησε ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, αφού δεν εκφράζουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όσα έδωσαν στο ματς. Όπως δήλωσε μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Επισκοπή:

«Στα πρώτα 25 λεπτά παίξαμε ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Είχαμε την ταχύτητα που θέλαμε από τα πλάγια, τον τρόπο να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε σε μια κόντρα επίθεση και εκεί ήρθε η εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεθ για να μας βάλει πάλι μπροστά στο σκορ πριν το ημίχρονο.

Φυσικά και αγχωθήκαμε αρκετά στα τελευταία λεπτά, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιότητα που ξέραμε πως μπορεί να επιστρέψει στο ματς. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως, για τις μπάλες που έπεσαν μέσα στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και, φυσικά, δεν ταιριάζουν με την προσπάθεια της ομάδας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό και να πω ότι οι οπαδοί σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν σε κάποιες στιγμές ή να σε καταδικάσουν με κάποιες κινήσεις τους. Με αυτή τη νίκη μείναμε ζωνταντοί και όσοι πιστεύουμε στη σωτηρία είμαστε εδώ, παίκτες και τεχνικό επιτελείο για να τα καταφέρουμε».

Τι άλλαξε σε αυτές τις ημέρες στην ομάδα;΄

«Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλέψαμε με τα παιδιά και κάναμε αρκετά πάνω στην ψυχολογία και στην τακτική μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έπρεπε να αποκτήσει περισσότερη κίνηση, να ξέρουν οι παίκτες σε ποια σημεία πρέπει να κινηθούν και εκμεταλλευθήκαμε την ταχύτητα που μας δίνουν στις πλευρές οι παίκτες». 

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep