Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να μπούμε στην τετράδα»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τον στόχο της τετράδας και το βάθος στις υποδομές της Επισκοπής. Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τον στόχο της τετράδας και το βάθος στις υποδομές της Επισκοπής.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για το κυνήγι των play off και την πίστη που έχει στις ικανότητες της ομάδας του και των ποδοσφαιριστών.

Με το παράπονό του ότι δεν πήραν όσα άξιζαν από την αναμέτρηση έμεινε ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι η τετράδα.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε απέναντί μας τα πάντα για την σωτηρία του. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και νομίζω πως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σύμφωνα με όσα έδωσαν στο γήπεδο. Σίγουρα θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι και επειδή πιστεύω στις ικανότητες των παιδιών και της ομάδας θεωρώ πως στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ποιος είναι ο στόχος της Επισκοπής;

«Σίγουρα να είμαστε στις τέσσερις πρώτες ομάδες με το τέλος του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε στα play off. Αυτό που καθορίζει τον στόχο είναι η ικανότητα και όχι τα θέλω. Η πορεία μας και η προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο θα δείξουν τελικά πώς θα προχωρήσουμε».

Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος σας;

«Η Επισκοπή έχει βάθος και γενικότερο στόχο. Οι υποδομές μας είναι αυτές που στηρίζουν την ομάδα και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε χτίσει μια ομάδα που στο ρόστερ της έχει 19 παιδιά από την Κρήτη».

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep