Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπογραφές με Κουρδάκη

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης υπέγραψε στον Ηρακλή.

Η εισήγηση του Γκιγέρμο Όγιος ήταν θετική και έτσι ο 25χρονος (15/08/88) κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το Σάββατο (08/02) το νέο του συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Ο Κουρδάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και ακολούθησαν δανεισμοί σε Θερμαϊκό Θέρμης, Πυρσό Γρεβενών, Αναγέννηση Επανομής. Τη σεζόν 2012-13 είχε 18 συμμετοχές με τον ΟΦΗ. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, και σε μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι αυτή την στιγμή ο Ηρακλής. Θέλω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ για να φτάσει η ομάδα μας στην άνοδο που είναι και ο μοναδικός στόχος μας και θέλω επίσης να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Γκιγιέρμο Όγιος η παρουσία του οποίου έπαιξε μεγάλο ρόλο για μένα στην απόφαση μου να έρθω στον Ηρακλή.

Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο μας είναι η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο. Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να φανούν μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep