Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο γήπεδο τα ξεχνάμε»

To στοίχημα του Μουράτ Σεροπιάν με τον ΑΟΧ.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνική σταθμό «Athletic Radio» και τόνισε πως στόχος είναι να μείνει η ομάδα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στη θέση που βρίσκεται τώρα. Σημείωσε δε, πως όταν οι Κρητικοί μπαίνουν στο γήπεδο ξεχνούν όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο Σεροπιάν δήλωσε:

Για αν περίμενε την ως τώρα πορεία του ΑΟΧ:

«Στο ποδοσφαιρο δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Είμαστε σοβαροί και μένουμε ευχαριστημένοι από αυτό. Δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΑΟΧ.Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, δεν έχουμε δαπανήσει μεγάλα ποσά και με την βοήθεια όλων, τα παιδιά που έχουν στόχους έχουν συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα. Το ζητούμενο είναι να είμαστε κάπου εκεί που είμαστε τώρα ως το τέλος».

Για το αν περνάει στο μυαλό της ομάδας η άνοδος:

«Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Από την στιγμή που πετύχαμε την παραμονή ζητάμε το κάτι παραπάνω. Αυτό είναι να μπούμε στην 4αδα. Με βάση τα παιχνίδια που έρχονται με ομάδες που δεν είναι ψηλά, μας κάνει να πιστεύουμε πως αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και ψύχραιμοι, να ζυγίζουμε τους αστάθμητους παράγοντες και να είμαστε πάντα κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Για το πώς ξεπερνάει ο ΑΟΧ τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα:

«Εμείς από την αρχή της χρονιάς όσοι απαρτίζουμε το αγωνιστικό κομμάτι προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα όσα προβλήματα. Μια ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο είναι υποχρεωμένη να παίζει για τον στόχο και για τον κόσμο της. Το ότι μπορεί να στεναχωρηθείς, να σε πιάσει το παράπονο, είναι ανθρώπινο αλλά στο γήπεδο το ξεχνάς αυτό».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep