Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο «Μέσι» του Εθνικού Γαζώρου

Η UEFA έκανε αφιέρωμα στους παίκτες που έχουν χαρακτηριστεί διάδοχοι του Λιονέλ Μέσι και ο Ιβάν Ναστέφσκι είναι ο ένας από τους δώδεκα.

Τις περισσότερες φορές οι δημοσιογράφοι είναι υπερβολικοί στις εκτιμήσεις τους και δίνουν απλόχερα τον ρόλο της διαδοχής σε ποδοσφαιριστές. Η κουβέντα για τους παίκτες που έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του Λιονέλ Μέσι έχει γίνει σε όλες τις χώρες και οι άνθρωποι της UEFA έκαναν μια λίστα με τις περιπτώσεις αυτές. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Μέσι της Ελλάδας που πλέον αγωνίζεται στην Ιταλία με την Τζένοα, αλλά ο Εθνικός Γαζώρου έχει το δικό του από τα Σκόπια και το κείμενο από την επίσημη σελίδα της UEFA δείχνει πως τον χαρακτήρισαν οι Σκοπιανοί όταν παρουσιάστηκε στο δικό τους πρωτάθλημα.

Ιβάν Ναστέφσκι (Ο Σκοπιανός Μέσι)

Μικροκαμωμένος και επιδέξιος, ο Ναστέφσκι ονομάστηκε Σκοπιανός Μέσι από τους δημοσιογράφους της χώρας του μετά το ντεμπούτο του με την Μακεντόνια σε ηλικία 17 ετών τη σεζόν 2008-09. Οι φημολογούμενες μετακινήσεις του στην Iσπανία δεν προχώρησαν, όσο αγωνιζόταν με τις Βαρντάρ, Ραμποτνίτσκι και Τέτεκς, αλλά πλέον στα 22 του αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον Εθνικό Γαζώρου και παραμένει ελπιδοφόρος. "Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον. Προπονούμαι πολύ σκληρά κι ελπίζω ο Θεός να έχει ένα σχέδιο για μένα", είπε ο ίδιος.

Last modified onΠέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep