Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έγγραφο Ηρακλή στη διοργανώτρια

Η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά θέσπιση νέων κανόνων διεξαγωγής play off.

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής έκανε γνωστή τη θέση που κράτησε στο ΔΣ της Τρίτης (04/02) και τόνισε ότι έστειλε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για θέσπιση νέων κανόνων στα μπαράζ ανόδου. Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη και τη θλίψη του για αυτούς που καταρράκωσαν το γόητρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής κατά την συνεδρίαση της Football League στις 4/2 εξέφρασε έντονα την αντίθεση της για την υπαναχώρηση της Ένωσης μας από την γνωστή αμετακίνητη θέση της σχετικά με την διαδικασία ανόδου και μειοψήφησε κατά τη λήψη της τελικής απόφασης θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους τους υπευθύνους, για την πρωτοφανή αυτή αλλοίωση των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Επειδή η απόφαση αυτή ακυρώνει ουσιαστικά την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Ηρακλής έθεσε άμεσα θέμα ακύρωσης του βαθμολογικού πλεονεκτήματος όπως προβλεπόταν από την ακυρωθείσα –στην πράξη- προκήρυξη και σήμερα απέστειλε έγγραφο στην διοργανώτρια με το ίδιο αίτημα, ζητώντας την άμεση σύγκληση του δ.σ. με θέμα την θέσπιση των νέων κανόνων διεξαγωγής των πλέι οφ.

Τέλος εκφράζουμε την λύπη και την θλίψη μας για όσους κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να καταρρακώσουν το γόητρο του ούτως ή άλλως βαριά πληγωμένου ποδοσφαίρου μας. Ο Ηρακλής είναι εδώ για να ηγηθεί της προσπάθειας της αλλαγής αυτής της κατάστασης άλλα χρειάζεται όλοι να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και τον ρόλο μας μέσα σε αυτό για να υπάρξουν αποτελέσματα».

Last modified onΤετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep