Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζητάμε κατάργηση του μπόνους»

Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε να μην ξεκινήσει με πλεονέκτημα βαθμών στα πλέι οφ η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και αναφέρθηκε στην αλλαγή πλεύσης των ομάδων της Football League. Οι οποίες ενώ ήταν όλες σύμφωνες για την άνοδο τριών ομάδων, στη συνέχεια άλλαξαν στάση και συμβιβάστηκαν με το 2+1. Ο Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στην ακέραιη θέση του Γηραιού, αλλά και στο αίτημα για κατάργηση της προκήρυξης που αναφέρει ότι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο θα έχει πλεονέκτημα βαθμών στα πλέι οφ.
«Η σύμπνοια που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα από όλες τις ομάδες της Football League, ακυρώθηκε στη πράξη δύο ώρες πριν πάμε στο Διαιτητικό για να δώσουμε την τελική μας μάχη. Την Παρασκευή, ομόφωνα, 28 ομάδες πηγαίναμε μαζί. Δεν ξέρω τι άλλαξε στη πορεία. Ο Ηρακλής έδωσε μεγάλη μάχη και σήκωσε τη φωνή του σήμερα. Εμείς κρατήσαμε μέχρι τέλους την στάση μας. Άλλοι έφυγαν από αυτήν. Μαζί με εμάς άλλες πέντε ομάδες μόνο παρέμειναν σταθερές. Οι άλλες 13 που έδωσαν το παρών ψήφισαν κατά της απόφασής μας, ενώ μία, ο Ολυμπιακός Βόλου ψήφισε λευκό» είπε αρχικά ο Ελευθεριάδης.
Κατέληξε λέγοντας: «Εμείς μόλις είδαμε την αντιστροφή κλίματος που υπήρχε για να δοθεί συμβιβαστική λύση, ζητήσαμε άμεσα να ακυρωθεί το υπάρχον καταστατικό του πρωταθλήματος και ζητάμε να μην υπάρχει πλεονέκτημα βαθμών στην ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. Μάλιστα, ζητήσαμε να υπάρξει σήμερα απόφαση γι' αυτό, κάτι που όμως δεν έγινε. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να ισχύσει αυτό που λέμε. Η υπάρχουσα προκήρυξη είναι άκυρη, είναι ανίσχυρη πλέον και θα πρέπει να αλλάξει. Το αίτημά μας είναι να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης για την διαδικασία των πλέι οφ. Αυτό, θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ., που θα γίνει εντός Φεβρουαρίου».

Last modified onΤρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep