Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νιώσαμε τα... ρίχτερ»

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για τον Εθνικό Γαζώρου και το νεανικό σύνολο που διαθέτει.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου τόνισε ότι η ομάδα του θα πορευτεί με παιδιά από το νομό, ενώ αναφέρθηκε και στις εκπλήξεις του βορείου ομίλου. Τέλος, υποστήριξε πως υπάρχουν ομάδες πολύ ισχυρές στο Βόρειο όμιλο που δεν θα αφήσουν παρασκηνιακά το σύλλογο να προχωρήσει παραπάνω. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στον Arena Fm 89.4:

Για την νοοτροπία της ομάδας του Εθνικού Γαζώρου: «Ο Γάζωρος είναι η ομάδα έχει και το πιο μικρό μπάτζετ αλλά και μέσο όρο κοντά στα 22 ετών που πρέπει να είναι ο μικρότερος στην κατηγορία. Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσει η ομάδα αλλά προτιμούμε αυτό το μοντέλο το οποίο το ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι. Η ομάδα πρέπει να πορευθεί και γίνεται αυτάρκης από τα φυτώρια και τον νομό μας και ότι βγάλει η πορεία. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες και πολύ ισχυρές στον Βόρειο όμιλο που δεν θα αφήσουν περιθώρια και παρασκηνιακά να προχωρήσει και ήδη ότι φύγαμε ψηλά νιώσαμε τα “ρίχτερ”.  Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Επίσης έχουμε και μια πολύ δυνατή εφηβική ομάδα που θα γίνει μια δεξαμενή από την ποία θα πορευόμαστε».

Για την παρουσία του Νίκου Βαμβακούλα στο παιχνίδι του Γαζώρου με την Καρδίτσα: «Ο Νίκος (Βαμβακούλας) είναι γνωστός φίλος μου και είναι και κυνηγός ταλέντων. Ήρθε για να δει το παιχνίδι αλλά και κάποια παιδιά δικά μας και της Καρδίτσας. Μαζί του ήταν και ο Γούναρης. Έρχονται πολλά άτομα να δουν την ομάδα, που εξαιτίας της ηλικίας των παιδιών, τραβάει ενδιαφέρον».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Γαζώρου: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αν και το γήπεδο μας είναι σε κακή κατάσταση επειδή παίζει και ο Πανσερραϊκός. Παρόλα αυτά θα θέλαμε να έχουμε και άλλους βαθμούς και μπορούσαμε. Η συγκομιδή βαθμών τελευταία ήταν περιορισμένη αλλά πλέον, πορευόμαστε με θάρρος και προχωράμε».

Για το ποιες ομάδες θα ανεβούν στην Σούπερ Λιγκ: «Είχα πει από το καλοκαίρι πως με βάση την ενίσχυση που είχανε, η Κέρκυρα, ο Ηρακλής, ο Αγινιακός και η Νίκη Βόλου θα ήταν οι τέσσερις ομάδες που θα ξεχωρίζανε. Ο Ηρακλής έμεινε πίσω αρχικά αλλά έκανε μια πολύ καλή συγκομιδή μετά και επιστρέφει σιγά-σιγά στον φυσικό του χώρο. Το πρωτάθλημα που θα γίνει μετά μεταξύ των ομάδων του των δύο ομίλων είναι λίγο άδικος για τους πρώτους. Θα είναι άδικο να μην βγει η ομάδα της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να βρεθεί σε κακή κατάσταση, να κάνει τρία αρνητικά αποτελέσματα και να μείνει απέξω. Από εκεί και πέρα χθες με την Καρδίτσα δεν μπορέσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και περιορίστηκε η πιθανότητα μας αλλά όσες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε την προετοιμασία πιο νωρίς από τις άλλες ομάδες: «Ξεκινήσαμε από τις τρεις Ιουλίου την προετοιμασία. Θέλω η ομάδα να τρέχει όσο το δυνατό περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο μεταξύ άλλων χρειάζονται οι αντοχές. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά να έχουμε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να φτάσει την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή ομάδα ενισχύθηκε κιόλας ενώ και οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση. Διαθέτουν έναν καλό προπονητή και δεν κάνουν μεταπτώσεις εκτός από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Τώρα ο Ηρακλής είναι σε καλή φόρμα και πρέπει να ετοιμαστεί για τα πλει όφ ώστε να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο. Βέβαια δεν ξέρουμε πόσοι θα ανέβουν ακόμα κάτι που γίνεται μόνο στην Αφρική».

Για τις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη: «Είναι η Καρδίτσα που είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα για κάθε αντίπαλο, η Καλαμαριά που ανεβαίνει, ο Τύρναβος και εμείς με λιγότερες πιθανότητες για τετράδα».

Για το αν ο Άρης θα καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ: «Ο Άρης έχει μαθηματικά πιθανότητες. Όσο υπάρχουν αυτές πρέπει να εξαντληθούνε. Ο Άρης είναι λίγο καλύτερα αλλά μπροστά σε όλα τα άλλα έχει και ατυχίες. Στην Λιβαδειά συνωμότησε το σύμπαν εναντίον του. Ακόμα και στην Ξάνθη μπορούσε να προηγηθεί με την φάση το Αγκάνθο. Αν αυτά τα παιχνίδια είχαν έρθει καλά θα ήταν καλύτερα.  Έχει ακόμα μαθηματικά ελπίδες να σωθεί. Βλέπουμε τεράστια συμπαράσταση από τον κόσμο με τρομερή υπομονή. Αυτός ο κόσμος είναι άξιος συγχαρητηρίων και ότι καλύτερο μπορεί να ζητήσει μια ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep