Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Σεβόμαστε, δεν τον φοβόμαστε»

Ο Γιώργος Κούτσης προέτρεψε τους παίκτες του στον Φωκικό να τα δώσουν όλα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από δύο σερί νίκες με 1-0, σε βάρος Χανίων και Ηρακλή Ψαχνών, προέρχεται ο Φωκικός. Επιθυμία όλων στο στρατόπεδο της ομάδας της Άμφισσας είναι να συνεχιστεί το σερί, αλλά οι δυσκολίες της αποστολής είναι γνωστές. Αντίπαλος αυτή τη φορά ο πρωτοπόρος Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος προέρχεται από δέκα απανωτές νίκες. Ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του έχουν μάθει στα δύσκολα και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.
Έπειτα από αρκετό διάστημα απουσίας, επανήλθε στην ενεργό δράση ο νεαρός Κοτσόκολος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι, σε τροχαία ατύχημα. Δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί, αλλά τελευταία είναι αρκετά καλύτερα. Δεδομένα εκτός είναι ο Πιέρ Καλαγκάνης, ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και είναι τιμωρημένος. Επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους οι Φράγκος και Σιμονιάν, που εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.
«Πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό Βόλου» είπε στους παίκτες του ο Κούτσης, που κάλεσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Last modified onΣάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep