Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κόκκινη γραμμή οι τρεις»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξέφρασε τη θέση της Football League για την άνοδο.

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena Fm για το ΔΣ της Παρασκευής (31/01) και σημείωσε ότι τη Football League δεν την απασχολεί πόσοι θα υποβιβαστούν από τη Super League, αλλά να προβιβαστούν τρεις. Όπως ανέφερε:

«Εμείς θεωρούμε ότι λόγω ευγενείας αλλά και σεβασμού προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου ο οποίος ζήτησε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση οι δυο λίγκες και να προσπαθήσουμε να τα βρούμε. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο να βρεθούμε με τη Super League και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα.

Το θεωρούμε υποχρέωσή μας να μιλήσουμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Στείλαμε έτσι μια επιστολή προς τη Super League από την οποία ζητάμε συνάντηση πριν από το δικαστήριο. Με δεδομένο ότι το δικαστήριο είναι την Τρίτη (04/2), η συνάντηση πρέπει να γίνει την Δευτέρα.

Αυτήν την στιγμή η γενική τοποθέτηση των μελών της Football League, το τρία είναι για εμάς κόκκινη γραμμή. Μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο για το πόσες ομάδες θα πέσουν, δεν μας αφορά ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πόσοι θα ανέβουν.

Να πέσουν δυο και να ανεβούν τρεις, ας γίνουν δεκτές και οι δυο προκηρύξεις. Το πόσες θα πέσουν ας έχει κυρίαρχο ρόλο η Super League, αυτό που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο, είναι το πόσες ομάδες θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει με ένα τρόπο που δεν προσβάλει την ηθική και την αξιοπρέπεια της κατηγορίας μας, έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά. Στη Β' Eθνική δεν παίζουν μόνο συνοικίες και χωριουδάκια, παίζουν ομάδες φανέλες, παίζει η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου, παίζει ο Ηρακλής, ο Πιερικός, η Δόξα Δράμας, η Καβάλα. Είναι μεγάλα σωματεία και πρέπει να μάθουν να τα σέβονται».

Last modified onΤρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep