Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έβριζαν συνέχεια»

Έξαλλος ο Μηνάς Τζανής με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των Ψαχνών με τον Αχαρναϊκό.

Ο αμυντικός του Ηρακλή εμφανίστηκε αγανακτισμένος με την διαιτησία στους αγώνες με την Καλλιθέα, τον Φωκικό και του Σφακιανάκη με τον Αχαρναϊκό. Ο στόπερ των Ψαχνών δήλωσε την αγωνία του για το προηγούμενο που τείνει να παγιωθεί. «Στην Καλλιθέα γίνεται πέναλτι πάνω στον Κρητικό καθαρό, ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα και βγάζει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στον αγώνα με τον Φωκικό, ενώ υπάρχει κανονισμός στον ΚΑΠ που αναφέρει ότι αν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα να μην ξεκινήσει το ματς, αυτό ξεκινάει. Γίνεται το φάουλ, του λέμε ''δεν βλέπουμε άνθρωπε του Θεού'', μας λέει ''βλέπω εγώ''. Γίνεται το φάουλ, τρώμε το γκολ. Ήμασταν κακοί στην υπόλοιποι διάρκεια του αγώνα, δεν το κρύβω, αλλά αν τα βάλεις όλα μαζεμένα κάτι συμβαίνει» είπε αρχικά.
Συνέχισε λέγοντας: «Στο ματς με τον Αχαρναϊκό η ομάδα ήταν καλή, έκανε τις ευκαιρίες και είναι 3 φάσεις που πιστεύουμε ότι έχουμε αδικηθεί. Το πέναλτι του Οχάντζα, η 2η κίτρινη του Λιαπάκη, και η φάση του 85΄το χέρι του Λιαπάκη μέσα στην περιοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Έχουμε μια διοίκηση που δεν μας λείπει τίποτα στις εποχές μας. Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν να μην κάνουμε άδικα τον αγώνα μας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».
Καταλήγοντας κατήγγειλε την συμπεριφορά των Ντος Σάντος και Αθανασίου χαρακτηρίζοντας τους υποκινητές των επεισοδίων: «Σε όλο τον αγώνα ο Ντος Σάντος και ο Αθανασίου μας βρίζουν φωνάζοντας τους συμπαίκτες μου παλαίμαχους. Όλη η φασαρία ξεκίνησε γιατί ο Αθανασίου έβριζε και φάγανε άνθρωποι ξύλο».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep