Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Και... δεξί μπακ για τον Ηρακλή»

Ο Ανδρέας Κολίτσι δήλωσε... στρατιώτης του Ηρακλή.

Το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή έκανε απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ενέα Κολίτσι και σε δηλώσεις του στον Arena Fm τόνισε ότι για τον Γηραιό παίζει και... δεξί μπακ.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την φάση στο τέλος του αγώνα με τα Γιαννιτσά που παραλίγο να κοστίσει την νίκη στον Ηρακλή:

«Στο 90′ έγινε μια φάση τρομερή. Έγινε ένα ψιλομπέρδεμα, δεν πήγε κανείς στη μπάλα και ευτυχώς κατέληξε τελικά στο δοκάρι. Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερη θέση και πήρε την κεφαλιά. Ήμασταν τυχεροί σε εκείνη την φάση. Γενικά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις πιο γρήγορα. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για το σερί της ομάδας:

«Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό σερί και κυνηγάμε την πρώτη θέση. Ό,τι καλό έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Για την βελτίωση που δείχνει π Ηρακλής:

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι όταν μια ομάδα φτιάχνεται από την αρχή θέλει τον χρόνο της. Αρχικά οι παίκτες δεν γνωρίζονταν καλά. Ο Όγιος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και δεν μας αφήνει να ξεκουραστούμε και στην προπόνηση κάτι που μας κρατάει σε ετοιμότητα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα:

«Ο ανταγωνισμός είναι το παν, ειδικά στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Όγιος θέλει να έχει τρεις έμπειρους τερματοφύλακες και δίνει ευκαιρίες παντού. Είναι άδικο που δεν παίζουν και οι τρεις τερματοφύλακες. Βέβαια, αν χρειαστεί η ομάδα πάω και δεξί μπακ».

Για τον αν τα εξωαγωνιστικά της ομάδας απασχολούν τους ποδοσφαιριστές:

«Είναι αδικία αυτό που συνέβη στον Ηρακλή και δεν θα έπρεπε η ομάδα να είναι στην Β’ εθνική, όμως παλεύουμε για να την ανεβάσουμε. Σίγουρα μας απασχολεί και το οικονομικό, όμως δεν δίνουμε σημασία, γιατί θα μας κρατήσει πίσω στα παιχνίδια. Πρώτα βάζουμε την ομάδα. Ελπίζω να βρεθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα μια λύση. Τα πράγματα δεν είναι τραγικά αλλά υπάρχουν προβλήματα. Προσπάθειες γίνονται από όλους που είναι κοντά στην ομάδα».

Για την επόμενη μέρα:

«Επόμενη αγωνιστική είναι με τον Βατανιακό και μετά με την Νίκη Βόλου. Το μυαλό μας είναι στον Βατανιακό καθώς παίρνουμε όλα τα παιχνίδια στην σειρά».

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep