Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Όσο καλύτερα γίνεται»

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Νίκος Παντέλης, έκανε λόγο για νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Παντέλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 σε βάρος της Καλλιθέας: «Ήταν μια σημαντική επιτυχία για μας, αφού πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι η Καλλιθέα. Και μάλιστα σε ένα ματς που έγινε κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, οι οποίες ήταν ανασταλτικός παράγοντας, όπως είναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, για τον εκάστοτε γηπεδούχο να δημιουργήσει παιχνίδι και επιθέσεις.

Ήταν ξεκάθαρο πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, ότι με αυτές τις συνθήκες το ματς θα πήγαινε στη δύναμη, και όχι στην τεχνική. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθειά τους και για το ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι που έγινε, και μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Εμείς κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Ευτυχήσαμε να πετύχουμε και το γκολ, σχεδόν στην τελευταία φάση, και έτσι επιβραβεύτηκε αυτή η μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας. Απο την οποία προσπάθεια θα ήμουν έτσι κι αλλιώς ευχαριστημένος, όπως την είδα μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν δεν φτάναμε τελικά στη νίκη. Αυτή η νίκη βοηθάει πολύ στην ψυχολογία. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερη χημεία στην ομάδα, όπου πλέον είμαστε πολλά νέα πρόσωπα.

Στόχος μας απο εδώ και πέρα είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με αυτές τις καιρικές συνθήκες και με την παρουσία τους βοήθησαν την ομάδα. Και ειδικά οι οργανωμένοι με τη συνεχή συμαπράστασή τους μας έδιναν ώθηση σε όλο το παιχνίδι. Εύχομαι στην Καλλιθέα, με την οποία έχω ιδιαίτερους δεσμούς, καλή πορεία, και νομίζω ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι - οφ».

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 23:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep