Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαιος πρωταθλητής»

Ο Μουράτ Σεροπιάν χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά την ήττα (2-1) του ΑΟ Χανιά από τον τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός των Κρητικών, Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε:

Ήρθαμε σήμερα στον Βόλο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, σεβόμενοι και υπολογίζοντας και το όνομα και την αξία του αντιπάλου. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και ήμασταν τυχεροί κατά κάποιο τρόπο να ανοίξουμε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού το σκορ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κλείσουμε τους χώρους.

Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε, στο δεύτερο προδοθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό και ισοφάρισε ο αντίπαλος γρήγορα. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό σοκ, δεχτήκαμε ένα δεύτερο και έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα για τον αντίπαλο σε σημείο όπως το ήθελε εκείνος. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές, αλλά η εμπειρία του αντιπάλου δεν μας έδωσε την ευκαιρία. Δίκαιο το σκορ και δίκαια ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πρωταθλητής.

Με ενοχλεί η καλύτερη ομάδα του ομίλου να λέει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι δεν υπάρχει fair play. Δεν είμαστε ομάδα που κάνει καθυστερήσεις. Το Fair Play είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ανάλογα με τον αντίπαλο που έχεις πρέπει να σέβεσαι και τους κανόνες του ποδοσφαίρου».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep