Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δωρεάν εισιτήρια

Ο Πανηλειακός θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες στον αγώνα με την Καλλιθέα.

Η ομάδα του Πύργου με ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα μοιράσει δωρεάν εισιτήρια σε κρίσης που έχουν οι συμπατριώτες μας Ηλείοι, θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια στις ευπαθείς ομάδες όπως είναι: Άνεργοι, άποροι και πολύτεκνοι.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ θέλει με αυτή την ανακοίνωση να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κόσμο, ότι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει και σεβόμενη τα πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που έχουν οι συμπατριώτες μας Ηλείοι, θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια στις ευπαθείς ομάδες όπως είναι: Άνεργοι, άποροι και πολύτεκνοι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο (οδός Κολοκοτρώνη 1, 4ος όροφος), Πέμπτη 23/1 και Παρασκευή 24/1, ώρες 17:00 - 19:00 (πριν από τον αγώνα της Κυριακής του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ που θα διεξαχθεί στις 3:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου).

Την ημέρα του αγώνα θα επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας, απορίας ή πολυτέκνου στη ΘΥΡΑ 2 (όπου θα γίνει η είσοδος τους) του Σταδίου για να διασφαλισθεί η είσοδος τους στο γήπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep