Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεταγραφές πρώτης γραμμής»

Ο Γεράσιμος Ποτουρίδης μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση του Βατανιακού.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Βατανιακού απάντησε και στα σενάρια για αγορά του ΑΦΜ από τον Άρη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

Για την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη: «Εμείς ευελπιστούμε από την στιγμή που τον δώσαμε στον ΠΑΟΚ, να πάρει ο ΠΑΟΚ κάποια λεφτά και μετά να πάρουμε και εμείς κάποια λεφτά. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να βοηθάμε τα παιδιά, θέλουμε να τους δίνουμε την ευκαιρία να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και μετά βάζουμε το οικονομικό όφελος της ομάδας. Είναι ο αδερφός του Γιαννούλη που παίζει στον Ατρόμητο, και αυτός έπαιζε σε μας. Έχει παίξει ως αριστερό χαφ και είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 1995. Στον ΠΑΟΚ θα πάει το καλοκαίρι, και ευχαριστούμε πολύ την ομάδα που μας τον άφησε μέχρι τότε για την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς για να σωθούμε. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας κάνει περήφανους».

Για τον Βατανιακό και τις μεταγραφές: «Είναι κλεισμένοι στην ομάδα ήδη ο Βασιλειάδης ο τερματοφύλακας, ο Νίκος Τροΐρης που έπαιζε πέρσι στον Ηρακλή, πήραμε και τον Αλεξίου για έξι μήνες δανεικό από τον Ηρακλή. Έχουμε περιθώρια, μας ευνοεί και το πρόγραμμα και κάνουμε την προσπάθειά μας. Θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές πρώτης γραμμής για να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το ΑΦΜ και αν υπάρχουν επαφές: «Δεν έχει γίνει καμία επαφή και ούτε πρόκειται να γίνει . Όσο μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα μας , θα λέγεται Βατανιακός. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Άρη, είναι ανοησίες όσα λέγονται και δεν υπάρχει καμία πρόταση για το ΑΦΜ μας, αλλά και να υπήρχε, δεν θα δίναμε την ομάδα».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει: «Εμείς σαν ομάδα είμαστε Πιερικός, με τον Πιερικό έχουμε μεγαλώσει, μπορεί να έχουμε κάνει πράγματα με την ομάδα, αλλά δεν γίνεται να ξεχάσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 10:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep