Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας προκαλεί αστάθεια»

Ο Γκιγέρμο Όγιος έκανε αναφορά στα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή και την αστάθεια που προκαλούν στην πορεία της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός με δηλώσεις του μίλησε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τις πιθανότητες ανόδου του Ηρακλή στη Super League και το ενδιαφέρον των Ιρανών. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκιγέρμο Όγιος στο Αθλητικό Metropolis :

Για την παρουσία του Ηρακλή στην Τούμπα: «Αυτήν την στιγμή κάνουμε μια δεύτερη ανάγνωση του παιχνιδιού. Όπως, όμως, έχω πει πολλές φορές δεν βρίσκω λόγια για να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή παίζουν απλήρωτοι: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Είναι περίπλοκο να έχεις μια συνεργασία με ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν οι λύσεις και είναι πολύ σημαντικό να καταλήξουμε σε μια οριστική λύση που θα δώσει την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα».

Για το κατά πόσο τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να «κόψουν» την πορεία του Ηρακλή προς την άνοδο: «Είναι δεδομένο πως προκαλεί μια αστάθεια το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, δεν είναι δικό μας κομμάτι και δική μας δουλειά είναι να αφοσιωθούμε στη συνέχεια της προσπάθειάς μας και την βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας. Πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν την αρμοδιότητα επί αυτού του θέματος να δουλέψουν για να δώσουν τις λύσεις».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Αν δεν υπάρξει οριστική λύση στο οικονομικό δεν μπορούμε να περάσουμε στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το υπάρχον ρόστερ και μετά να προχωρήσουμε σε κάποιες προσθήκες. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, έχουν πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα, παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και πλέον έρχονται και τα αποτελέσματα. Αυτοί οι παίκτες έχουν υποστεί δύσκολες καταστάσεις, επομένως το πιο σωστό για μένα, προκειμένου να δείξουμε και την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς, είναι πρώτα να λύσουμε τα δικά τους προβλήματα και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».

Για τις πιθανότητες του Ηρακλή να ανεβεί στην Σούπερ Λίγκα αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα: «Την άνοδο του Ηρακλή δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς. Και καλές μεταγραφές να γίνουν, και ο Μουρίνιο ή ο Γκουαρντιόλα να καθίσουν στον πάγκο. Αυτό που υποσχόμαστε εμείς είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για την επίτευξη του στόχου».

Για την εντύπωση που αποκόμισε από τους Ιρανούς: «Από τις συναντήσεις που είχαμε με εντυπωσίασαν με την οργάνωση, τον επαγγελματισμό, την σοβαρότητα και την γνώση του αντικειμένου. Αυτό με κάνει αισιόδοξο πως αν υλοποιηθεί η συμφωνία να δοθούν λύσεις στα προβλήματα».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep