Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δουλεύουμε διαφορετικά»

Τη στήριξη των οπαδών ζήτησε ο προπονητής του Βύζαντα, Νίκος Παντέλης.

 

 

Διαφορετικά δουλεύει εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Βύζας Μεγάρων, όπως δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε: ««Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Γι’ αυτό θεωρώ απαραίτητο ότι ο κόσμος μας θα έρθει στο γήπεδο το Σάββατο για να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Ο Βύζας χρόνια τώρα φημίζεται για την ισχυρή του έδρα και είμαι σίγουρος ότι και πάλι ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του, αφού στην ουσία για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν, αφού φόβος στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και μέσα στη Λάρισα. Η ομάδα μετά το θετικό αποτέλεσμα αυτό, έχει καλή ψυχολογία και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα δείξει  νέο αγωνιστικό πρόσωπο  καθώς εδώ και μια εβδομάδα δουλεύουμε διαφορετικά απ’ ότι πριν».

 

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και σύμφωνα με την ΠΑΕ είναι αυξημένη, όμως αυτό που προβληματίζει είναι η έλλειψη χώρων για προπονήσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» προπονούνται στην Γκορυτσά, αφού στο γήπεδο συνεχίζονται οι εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα.

 

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες στο ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό Αστέρα, ο Στρατάκης είναι τιμωρημένος και αμφίβολοι οι Αρκουμάνης, Λίτσης. Επανέρχεται ο Μπέριος που εξέτισε την ποινή του και ο Ηλιόπουλος που αποθεραπεύτηκε.

 

* Ματαιώθηκε το φιλικό του Βύζαντα με τον Ηλυσιακό που επρόκειτο να γίνει στις 15.00 την Τετάρτη (16/11). Ο δήμος δεν παραχώρησε το γήπεδο του Ζωγράφου με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep