Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιμένουμε Λάζετιτς»

Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας προανήγγειλε ενίσχυση.

Στον Arena Fm μίλησε ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας και εκτός της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τους Αγγελίδη, Κονίτση μίλησε για την επικείμενη άφιξη του σέντερ φορ, Ζάρκο Λάζετιτς.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες. Πραγματικά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς κάνουμε έναν αγώνα, ώστε η Αναγέννηση να αντέξει και να επιβιώσει στην Β’ Εθνική. Τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε ασφαλιστική ενημερότητα για κάποια χρέη που έχουμε στο ΙΚΑ. Δεν είναι πολλά και θεωρώ ότι μέχρι την Πέμπτη (23/01) θα έχει τελειώσει το θέμα. Έτσι θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με μεταγραφές.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει, αλλά εμείς ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες κινήσεις. Μιλήσαμε με δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τον Αγγελίδη και τον Κονίτση. Υπέγραψαν προσύμφωνα και περιμένουμε και ένα σέντερ φορ, τον Λάζετιτς. Τα έξοδα είναι πραγματικά τεράστια, μ’ έναν απλό προϋπολογισμό θέλεις τουλάχιστον 600 χιλιάδες ευρώ. Η τοπική κοινωνία βοηθάει με τον τρόπο που μπορεί, αλλά όλοι έχουν… ζόρια».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Μέχρι στιγμής ο Ηρακλής δεν έχει ζητήσει εισιτήρια. Αν ζητήσει, πάντως, θα του τα δώσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep