Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαρύ πρόγραμμα στον Αστέρα

Προβληματίζεται ο Δημητρίου.

Την ομάδα του θέλει να «φρεσκάρει» ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου, καθώς έχει διαπιστώσει ότι ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα.
Η ομάδα της Καισαριανής μέσα σε διάστημα 15 ημερών έχει να δώσει 5 παιχνίδια γι’ αυτό ο Δημητρίου θέλει να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες του, να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ιδιαίτερα η ομάδα να είναι έτοιμη για τα παιχνίδια αυτά.
Πιο συγκεκριμένα η αρχή θα γίνει το Σάββατο (19/11) στα Μέγαρα, όπου ο Εθνικός Αστέρας αντιμετωπίζει τον Βύζαντα, ενώ στην συνέχεια θα παίξει την Τετάρτη (23/11) εκτός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας για το Κύπελλο Ελλάδας. Την ερχόμενη Κυριακή (27/11) υπάρχει το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Βέροια στην Καισαριανή, ενώ την Τετάρτη (30/11) έχει ορισθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φωκικό, πάλι στην Καισαριανή, που δεν είχε διεξαχθεί.
Τέλος το πρόγραμμα αυτό θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη ταξίδι καθώς στις 4 Δεκεμβρίου ο Εθνικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη, κλείνοντας έναν κύκλο δύσκολων και ιδιαίτερα καθοριστικών παιχνιδιών, μέσα σε δύο εβδομάδες.
Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης (16/11) πήρε μέρος ο Παναγιωτόπουλος, που είχε ενοχλήσεις στην μέση του, αλλά φυσικά είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα για την αγωνιστική του ετοιμότητα, κάτι που θα κριθεί στις επόμενες ημέρες.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep