Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γιάρολιμ: «Δελεαστική πρόταση»

Ο Μάρεκ Γιάρολιμ μίλησε για τη μεταγραφή του στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Τσέχος μέσος που έφυγε από τον Ηρακλή για να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Σλόβαν Λίμπερετς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την απόφασή του να αποχωρήσει και αναφέρθηκε στον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Αναλυτικά δήλωσε:

«Η πρόταση από την Λίμπερετς έγινε την προηγούμενη Τετάρτη. Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα κατευθείαν στην Τσεχία για να υπογράψω με την Λίμπερετς. Η αρχική συμφωνία είναι για τους επόμενους έξι μήνες και στην συνέχεια υπάρχει οψιον για έναν επιπλέον χρόνο.

Ήταν ιδιαίτερα όμορφη και ενδιαφέρουσα η εμπειρία που είχα με την παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε έναν εξαιρετικό προπονητή και η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα κατάσταση ήταν εξαιρετική ζούσα δίπλα στην θάλασσα και ήμασταν κοντά στο να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Ήρθε όμως η πρόταση της Λίμπερετς και τότε δεν δίστασα.

Πήρα μια προσφορά που ήταν δελεαστική για μένα και εκτίμησα το γεγονός ότι έχει δυνατή ομάδα και ευρωπαϊκή παρουσία. Το σκεφτομουν από καιρό να παίξω ξανά σε μια τέτοια διοργάνωση».

Για την αντίδραση του Ηρακλή σχολίασε:

«Στον Ηρακλή δεν ήθελαν καν να ακούσουν αυτό το ενδεχόμενο. Υπήρχε όμως ένας όρος που είχε βάλει ο έλληνας μάνατζερ μου , όπου ανέφερε πως αν έρθει πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά κύπελλα μπορώ να αποχωρήσω. Αν δεν υπήρχε αυτός ορός δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία να πάω στην Λίμπερετς».

Last modified onΤρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep