Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εγώ όλο το βάρος»

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε για τους φετινούς στόχους.

Συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ Fm παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, Νίκος Κατσιγιάννης και αναφέρθηκε στους λόγους που ενεπλάκη στα διοικητικά, αλλά και στον στόχο των Κρητικών την τρέχουσα σεζόν. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πορεία της ομάδας:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας μας και ο προπονητής μας, κ. Σεροπιάν, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είχαν γίνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις από την προηγούμενη διοίκηση και με τη δική μου έλευση ενισχύσαμε την ομάδα λίγο παραπάνω. Στόχος μας ήταν εξ αρχής να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα και να σωθούμε άνετα. Όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη και βλέπουμε πως η είσοδος στα play offs είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε».

Για τα σχέδιά του:

«Είναι στα σχέδιά μας να πάρουμε κάποιους παίκτες και με γνώμονα ότι στις δυνατότητες της ομάδας είναι να μπει στα play offs θα ενισχυθούμε με 3-4 παίκτες. Όχι ότι θεωρούμε πως τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα δεν είναι ικανά, αλλά θέλουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερο βάθος για να ανταποκριθεί η ομάδα καλύτερα στο μαραθώνιο».

Για το αν έχει μετανιώσει που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας:

«Όχι, δεν το έχω μετανιώσει. Με τίποτα! Προβληματίζομαι, βέβαια, για τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μέσα στις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι, από τις διοικήσεις μέχρι τους παίκτες. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θετικά. Έχουμε 1.800-2.500 θεατές σε κάθε ματς, αλλά με τη δυναμική που έχουν τα Χανιά, κάθε μέρα κερδίζουμε και περισσότερους φίλους».

Για το αν έχει οικονομική συμπαράσταση:

«Έχω αναλάβει όλο το οικονομικό βάρος της ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κρούση από επιχειρηματία που θα θελήσει να βοηθήσει. Όμως δεν είναι και κάτι που επιδιώκω. Έχουμε φτιάξει ένα τμήμα μάρκετινγκ που δουλεύει πολύ επιχειρηματικά και υπάρχουν άνθρωποι που διαφημίζονται από την ομάδα και στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep