Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι περιμένουμε...»

Ο Γκιγέρμο Όγιος μίλησε για αντοχές, διοικητικά και τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν εκπλήξει.

Για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, αλλά και για αυτό των Ιρανών μίλησε ο Γκιγέρμο Όγιος μετά τη νίκη (6-0) απέναντι στον Πιερικό. Αρχικά δήλωσε για τους Ιρανούς: ««Ολοι αυτό περιμένουμε. Σε αυτό το δρόμο περιμένουμε και ευχόμαστε σύντομα να παρουσιαστούν οι λύσεις γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει η απάντηση και η αλλαγή για την ομάδα. Μιλάμε για ανθρώπους πάρα πολύ σημαντικούς».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια είπε: ««Καταρχάς έχω ξαναπεί ότι η ομάδα έχει σπουδαίους ανθρώπους. Παιδιά που έχουν απίστευτα συναισθήματα. Αυτό θέλω να κρατήσω από τη δική μου ομάδα και είναι αυτό που με έχει εκπλήξει πάρα πολύ. Εχουν απίστευτη θέληση για πρόοδο. Αυτή τη θέληση την έχουμε κρατήσει ψηλά όλοι μαζί. Μέσα στα αποδυτήρια στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό καθρεπτίζεται σε όλες μας τις ενέργειες. Είμαστε καλά σε αυτόν τον τομέα και ελπίζω να παραμείνουμε έτσι. Το οικονομικό φυσικά είναι μια κατάσταση που επηρεάζει πάρα πολύ, όχι μόνο αυτή την ομάδα αλλά και όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα».

Για την ενίσχυση: ««Το πιο σημαντικό είναι να λυθούν τα προβλήματα αυτού του ρόστερ. Αν δεν λυθούν τα προβλήματα αυτών των παιδιών δεν μπορούμε να κάνουμε περίπλοκη τη ζωή και άλλων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν. Είμαι ευγνώμων στα παιδιά που παίζουν τώρα, είμαι υπόχρεος απέναντί τους γιατί αυτοί μας έχουν φέρει εδώ. Δεν ψάχνουμε τίποτε, μέχρι να έρθουν οι λύσεις. Μετά, θα δούμε. Κι αν έρθει κάποιος και δεν ενσωματωθεί δεν θα παίξει. Πρώτα αυτό το ρόστερ και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Φυσικά και πιέζει ο χρόνος αλλά ο χρόνος δεν πιέζει μόνο προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς που είμαστε μέλη αυτού του ρόστερ μας πιέζει ο χρόνος για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν αντέχει: ««Αντέχω γιατί είμαι δίπλα στα παιδιά τα οποία θέλω να τα ευχαριστήσω. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που κινείται με συναίσθημα.

Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί νομίζω ότι αντιλαμβάνεται πάρα πολλά πράγματα και πραγματικά βλέπει ότι η ομάδα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και ότι θέλει να πετύχει μεγάλες νίκες, σε μεγάλα παιχνίδια με καταστάσεις δύσκολες. Ευχαριστούμε λοιπόν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του».

Για το ματς: ««Δεν θα σταματήσω να δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες ,στο προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο. Είναι μια σημαντική στιγμή για εμάς. Σιγά – σιγά η ομάδα εξελίσσεται και πάντα το λέω ότι όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει πάντα να έχεις ένα χαμηλό προφίλ και να σκέφτεσαι πόσο δρόμο έχεις ακόμη να διανύσεις.

Φυσικά τα παιχνίδια είναι για να παίζονται. Γνωρίζαμε την αλλαγή προπονητή που είχε η αντίπαλη ομάδα και πιστεύαμε ότι αυτό θα έδινε ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αρχικά δυσκολευτήκαμε να βρούμε διαδρόμους, αλλά όταν ψάχνει, πρέπει να το κάνεις με ηρεμία και με τον τρόπο που το κάνεις πάντα.

Έτσι, μετά το πρώτο γκολ, τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα και βρήκαμε περισσότερους χώρους. Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και το έψαξε. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον συνάδερφό μου για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει, οι οποίες θα αλλάξουν με σκληρή δουλειά αλλά και την δύναμη του Θεού και της Παναγίας» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Όγιος και σχετικά με τη ρεβάνς στη Τούμπα πρόσθεσε: «Όταν πιστεύεις στον Θεό και την Παναγία πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα κατεβαίναμε καν στο γήπεδο.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, τις δυνατότητες του αντιπάλου μας, αλλά και εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε πράγματα τα οποία μέσα από τις αξίες που μας διέπουν θα τα ξεδιπλώσουμε στο γήπεδο».

Πηγή: bluarena.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep