Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η πρώτη σύλληψη της… συμμορίας»

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει επιλέξει ο Παναγιάλειος κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας που καπηλεύεται το όνομα της ομάδας. Διευκρινίσεις από την ΠΑΕ.

Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης τονίζεται ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει προχωρήσει στην πρώτη σύλληψη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση, να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο όλης της χώρας καθώς και το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου ανά την Ελλάδα, ότι: το www.panaigialeios1927.gr αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Θεωρούμε απαραίτητη την παραπάνω διευκρίνιση, για τους ελάχιστους – έστω – που ενδεχομένως, θεωρούν (λόγω άγνοιας) ότι επίσημη «φωνή» του συλλόγου είναι συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που φέρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το όνομα της ομάδας, και λιβελογραφεί καθημερινά κατά των ανθρώπων της διοίκησης (και όχι μόνο) του Παναιγιάλειου, χρησιμοποιώντας οχετούς ύβρεων και γλώσσα πεζοδρομίου.

Η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρίσκεται «επί τα ίχνη τους». Η πρώτη σύλληψη αποτελεί γεγονός και έχει ξεκινήσει ποινική διερεύνηση. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προσφέρει μεγάλες… συγκινήσεις και στα υπόλοιπα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας και περισσότερο, στον… εμπνευστή αυτής, που έχει την ψευδαίσθηση, πως βρίσκεται στο απυρόβλητο. Προφανώς, επειδή, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαζε και βάζει πάντα… μπροστινούς άλλα πρόσωπα, προκειμένου να μη φαίνεται πουθενά ο ίδιος. Μέθοδος που ακολουθείται κατά κόρον, μόνο από επιτήδειους, που σκέφτονται πάντα με δόλο και με αυτόν τον τρόπο φροντίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους και να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Ας χαρούν όσο έχουν ακόμη καιρό. Γιατί ως γνωστόν… ο λύκος, στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Ας το βάλουν όμως καλά, όχι στο μυαλό τους (που να το… βρουν), αλλά στο άδειο κεφάλι τους: Η πρώτη απόπειρα που έκαναν για να καταστρέψουν την ομάδα, επέφερε για τους ίδιους τα γνωστά…. καταστροφικά αποτελέσματα. Η δεύτερη θα τους προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα… ψυχικά τραύματα.

Ο κόσμος προσπαθεί να ξεχάσει, όχι βέβαια επειδή σας συγχώρησε…. αλλά γιατί θεωρεί πως όλα αυτά ήταν ένα κακό όνειρο…. Ένας εφιάλτης που πέρασε. Μη τον προκαλείτε όμως περισσότερο…..   Μπορεί να γίνει ο δικός σας εφιάλτης…».

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep