Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σκάβουν το λάκκο μου»!

Για πόλεμο εκ των έσω μίλησε ξανά ο Μουράτ Σεροπιαν!

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή εκτόξευσε βολές σε βάρος του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Μιχάλη Μαλαξιανάκη και μίλησε για πόλεμο που γίνεται, προκειμένου ο ίδιος να αποχωρήσει!

Όπως δήλωσε:

«Πέραν του αγωνιστικού, τα προβλήματα δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε όπως πρέπει. Να μην καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο ΑΟΧ έχει αλλάξει ρότα. Δεν περιπλανιέται στα τοπικά. Έχουμε αξιοπρεπή παρουσία. Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε. Κάποιοι δεν μας αφήνουν ήσυχους. Δίνουμε διαρκώς εξετάσεις. Κάποιοι με απειλούν ότι θα με διώξουν και περιπλανώνται με εκθέσεις.. Δείτε τις εκθέσεις (έδωσε στα ΜΜΕ έκθεση υπογεγραμμένη από τον Μιχάλη Μαλαξιανάκη).

Αναφέρομαι ειδικά σε έκθεση που ο συγκεκριμένος κύριος (Μαλαξιανάκης) αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής, την Κ-19 ότι θα κάνει αυτός τις μεταγραφές και η λύση είναι να είναι αυτός τεχνικός διευθυντής. Έχουμε πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά. Με κατατροπώνουν στο facebook ορισμένοι, ακόμα και παραμονές του ματς. Μια ομάδα που είναι αξιοθαύμαστη στην Ελλάδα.

Έχω την ομάδα 2η αυτό είναι το λάθος μου! Θέλουμε λύσεις και απαντήσεις και ανθρώπους που θα προστατεύσουν την ομάδα. Η ομάδα δεν είναι στις εκθέσεις και στις αντιθέσεις. Αν δεν θέλουν τον Σεροπιάν είναι εύκολο να γίνει. Υποβαθμίζουν την περυσινή άνοδο. Με σταυρώσανε μετά την πρώτη ήττα από τον Φωκικό. Νόμιζαν ότι δεν θα χάσουμε ποτέ. Αποδοκιμάζω όλους αυτούς που σκάβουν το λάκκο πίσω από την πλάτη μου.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, ο Μουράτ Σεροπιάν ανέφερε:

Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τρελός ρυθμος στο ματς. Υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις και για τους δύο. Το παιχνίδι δεν το έκρινε ο διαιτητής και η ισοπαλία είναι δίκαιη. Εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθούμε να κρατηθούμε στην τετράδα. Διατηρούμε τη 2η θέση. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και παλεύουμε».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep