Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον κοίταξε στα μάτια

Παρά την καλή εμφάνισή του ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε 1-0 από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε με δύο ήττες το κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα της Εύβοιας έψαχνε το αποτέλεσμα ψυχολογίας απέναντι στους «πράσινους», όμως αρκέστηκε στην καλή εμφάνιση και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στον Παναθηναϊκό που έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς μετά τη νίκη του με 3-0 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε αρκετά δυνατά, πίεσε τον Παναθηναϊκό και ζήτησε το γκολ που θα του έδινε ελπίδες ακόμη και να παλέψει για το θαύμα.  Στο 27ο λεπτό, μάλιστα, ακυρώθηκε γκολ του Ντάνιελ που ήταν ελάχιστα εκατοστά μπροστά από τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη.

Η εμφάνιση των γηπεδούχων έκανε τον προπονητή τους να ρισκάρει στο ημίχρονο και να περάσει τους Τσιμότζι και Ντελέκο για να γίνει ακόμη πιο δημιουργικός. Τελικά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και ο Παναθηναϊκός με τον Ατζαγκουν στο 72' σκόραρε στη νίκη με 1-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας)Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (56' Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46' Τσιμότζι), Πατσατζόγλου. Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46' Ντελέκος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου)Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57' Αμπεΐντ), Καρέλης (68' Μουζακίτης).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep