Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περισσότεροι αντιδρούν»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ΔΣ της Τρίτης (14/01) στη Football League.

Ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και επανέλαβε την αντίδραση της Football League για άνοδο δύο ομάδων. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

Για την τελευταία συνάντηση των εκπροσώπων της Football League:

«Είχαμε μια ταραχώδη συνεδρίαση. Υπάρχει ένα ζήτημα, το οποίο άπτεται της νομιμότητας και της αξιοπρέπειας της Football League. Έχω την πεποίθηση ότι αυτό το πρόβλημα προέκυψε εντελώς αδικαιολόγητα. Η Super League ζήτησε να ανέβουν δύο ομάδες ακατανόητα, ολιγώρησε η ΕΠΟ και φτάσαμε σ’ ένα σημείο ο καθένας να προσπαθεί να επιβάλλει μια άποψη για το πόσοι θα ανέβουν και πόσοι θα πέσουν. Η ιστορία λέει πως πάντα ανέβαιναν τρεις ομάδες και αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Δεν γίνεται να συναγωνίζονται 28 ομάδες και να ανεβαίνουν δύο. Είναι εντελώς ακατανόητο…».

Για τις διαφωνίες στην συνεδρίαση:

«Όλοι θέλουν τρεις ομάδες, αλλά ως προς το πώς πρέπει να διεκδικηθεί αυτό υπήρχαν διαφοροποιήσεις. Εκτιμώ ότι η απόφαση του Σαββάτου, όταν θα γίνει και νέα συνάντηση, θα είναι ομόφωνη. Όλοι στην συνεδρίαση έχουν αποδεχτεί ότι το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο είναι αναρμόδιο. Κακώς πετάμε το μπαλάκι σ’ αυτό για μια απόφαση, που πρέπει να ληφθεί από την ΕΠΟ. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφωνία στη Football League. Πιστεύω πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να πούμε πως η Football League συμμετέχει στη διαδικασία του ποδοσφαίρου με θεσμικά αποδεκτό τρόπο.

Η άποψή μου είναι να πάμε και να καταγγείλουμε την διαδικασία. Πρέπει να πούμε ότι το σωστό είναι να ανεβούν τρεις ομάδες, ότι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς».

Για τον τρόπο που λειτουργεί η Super League:

«Εκτιμώ ότι λειτουργεί ελιτίστικα. Όμως, υπάρχουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες και στη Football League, ενώ στη Super League όχι. Το να ξεχωρίζεις ομάδες με το όνομά τους δεν είναι αποδεκτή λογική. Πρέπει να μας πουν έστω έναν λόγο που δεν πρέπει να ανέβουν τρεις ομάδες, όταν επί 30 χρόνια ανέβαιναν τρεις. Ειδικότερα, τώρα που αγωνίζονται 28 ομάδες. Είναι λογικό, νομικό και ηθικό να ανέβουν τρεις. Δεν αποδεχόμαστε οτιδήποτε άλλο».

Για την στάση της ΕΠΟ:

«Θεωρώ ότι η ολιγωρία της έφερε την κατάσταση μέχρι εδώ».

Για το πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η υπόθεση:

«Σ’ αυτή την ιστορία θα υπάρξουν θιγόμενοι και θα κινηθούν νομικά. Είναι πολύ πιθανό να τελειώσουν όλα αυτά τον Ιούλιο, όπως είπε και ο Αλέξης ο Κούγιας».

Για την στάση της Football League:

«Έχουμε διαμορφώσει ένα πρωτάθλημα όπως το ζήτησε η ΕΠΟ. Είναι θέμα σεβασμού και δεν μπορούν να μας αλλάζουν τους κανόνες στη μέση του πρωταθλήματος Υπήρξαν πολλές φωνές στο συμβούλιο. Καταγράφηκαν τα Χανιά, ο Πιερικός και τα Ψαχνά. Όμως, οι ομάδες που διαφωνούν πιστεύω πως είναι πολύ περισσότερες».

Για τον νέο προπονητή του Πιερικού:

«Πήραμε προπονητή σήμερα (15/01) το πρωί. Είναι ο Γιώργος Καμπερίδης. Είναι ένας νέος, Κατερινιώτης τεχνικός, που έχει την ικανότητα και το νεύρο να οδηγήσει την ομάδα στις υπόλοιπες αγωνιστικές».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep