Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλα για την παραμονή»

Κόντρα στον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Παπαδημητρίου πραγματοποίησε την πρώτη του 90λεπη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και τα κατάφερε περίφημα.

Ο Θανάσης Σταματόπουλος τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό και παρέα με τους συμπαίκτες του στον Βύζαντα περιόρισαν τα επιθετικά ατού του Παναιγιάλειου. Ο 20χρονος στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ, μίλησε στο flnews.gr και τόνισε ότι αυτή για τον ίδιο θα είναι η αρχή για ακόμα καλύτερα πράγματα. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα που ανήκει, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το πρωτάθλημα της Football League και τις ομάδες που κατά τη γνώμη του έχουν προβάδισμα για άνοδο.
«Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση, αλλά όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Δίνουμε ό,τι έχουμε για να σώσουμε την ομάδα. Η διοίκηση προσπαθεί να εξασφαλίσει ενημερότητα για να πραγματοποιήσει μεταγραφές» λέει αρχικά ο ποδοσφαιριστής από τη Λακωνία και συμπληρώνει: «Είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες προσθήκες, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε στη Football League. Και έτσι ωστόσο να μη γίνει, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα αυτή».
Για τη δική του εμφάνιση απέναντι στον Παναιγιάλειο σχολίασε: «Χάρηκα πολύ που ξεκίνησα βασικός και που τα πήγα καλά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή για εμένα. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κρατήσαμε στο μηδέν τον Παναιγιάλειο, που έχει πολύ δυνατή ομάδα και ικανούς παίκτες, όπως ο Κατσικοκέρης και ο Μπούνας».
Αναφορικά με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επεσήμανε: «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και σκληρό. Απαιτείται δύναμη και υψηλός ρυθμός. Προβάδισμα για την άνοδο έχουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλλιθέα, η οποία είναι οργανωμένη και ποιοτική».

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep