Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμείς το κάναμε εύκολο»

Ο Γιάννης Γκέσιος αναφέρθηκε στην επιβλητική νίκη του (5-1) του Αιγινιακού επί του Πιερικού.

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε ακόμη για τη συνέχεια του πρωτθαθλήματος και την επιλογή να φορέσει τη φανέλα του Αιγινιακού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκέσιος στο «metrosport»:

«Εξ αρχής τουλάχιστον ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της ιδιαιτερότητας του. Από εκεί και πέρα, όμως, πιστεύω ότι εμείς φανήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, παρ’ ότι παίζαμε με δέκα παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε να κερδίσουμε. Εμείς το κάναμε ωστόσο να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι. Με το πάθος και τη δύναμη, με την αγωνιστικότητα και τη θέληση».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μείνει πίσω. Η ομάδα έχει ωστόσο πολλά να δώσει. Για αρχή, έχουμε το ματς με τα Γιαννιτσά, μετά έχουμε τον Βατανιακό στην έδρα μας και έχουμε ενδιάμεσα και το Κύπελλο, όπου θέλουμε να περάσουμε. Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που πρώτιστα θέλουμε να βγούμε στην τετράδα».

Για τον εαυτό του είπε: «Δεν αγωνίστηκα πολύ στο πρώτο εξάμηνο. Γι’ αυτό έψαξα μία υγιή ομάδα. Πιστεύω, ότι ο Αιγινιακός ήταν ότι καλύτερο. Μία οργανωμένη και υγιής ομάδα, κάτι που είναι σπάνιο πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να με βοηθήσει και αγωνιστικά. Όπως και εγώ φυσικά την ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep