Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θεοδοσιάδης: «Ημέρα ντροπής»

Ο παραιτηθείς τεχνικός του Πιερικού δήλωσε ότι ουδείς από τους παίκτες τίμησε τη φανέλα στην ήττα από τον Αιγινιακό.

Μετά το βαρύ 1-5 ο Θεοδοσιάδης είπε: «Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για μας. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που είναι ποιοτική και με πολύ καλό ρόστερ, με το στοιχείο του τοπικού ντέρμπι που είχε αυτό το παιχνίδι, και δεν έχεις πάθος, θέληση, διάθεση αγωνιστικότητα, εγωισμό στο παιχνίδι σου, νομίζω ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα. Εγώ δεν θα συνεχίσω στην ομάδα.

Η σημερινή ήττα ήταν ντροπή για τον Πιερικό και δεν θα σταθώ στα προβλήματα ούτε στο ότι έγιναν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Γιατί αυτοί που φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα και μπάινουν στο γήπεδο για να παίξουν πρέπει να την τιμάνε. Σήμερα δεν το έκανε κανένας. Πιστεύω ότι στον ένα μήνα που έμεινα στην ομάδα προσπάθησα να δουλέψω με τα παιδιά πάνω στα στοιχεία που ξέρω. Δυστυχώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα να βρουν λύσεις. Για εμένα δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ότι μείναμε με λίγους παίκτες. Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη».

Για το τι τον οδήγησε σε παραίτηση: «Η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι αυτη που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Ίσως η παραίτησή μου λειτουργήσει θετικά για την ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep