Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες»

Η Επισκοπή θέλει να εκμεταλλευθεί τις αδυναμίες του Ηρακλή Ψαχνών και να πάρει θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο μέσος της ρεθυμνιώτικης ομάδας μίλησε στην εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση» και αναφέρθηκε τόσο στο προσεχές παιχνίδι στα Ψαχνά όσο και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα καλούμαστε να αντιδράσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, μετά από την ήττα που γνωρίσαμε στον Ταύρο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι στα Ψαχνά και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει όμως και αδυναμίες τις οποίες θέλουμε να εκμεταλλευτούμε. Αν εμείς βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις, επιβάλλοντας τον ρυθμό μας, μπορούμε να χτυπήσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Ο β’ γύρος του πρωταθλήματος θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τον πρώτο, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και σίγουρα γνωρίζονται περισσότερο μεταξύ τους. Θεωρώ πως ο β’ γύρος θα είναι πιο δύσκολος και θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που το θέλουν περισσότερο, και έχουν και ποιότητα. Στόχος δικός μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, παίρνοντας όσο περισσότερα θετικά αποτελέσματα, γίνεται. Είμαστε κοντά στην τετράδα και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να κάνουμε νίκες και θα είναι ευτύχημα να είμαστε στην τετράδα, που θα πάει στα πλέι οφ».

πηγή: cretesports

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep