Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαζεύουμε εμπειρίες»

Λιγοστές είναι πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης του Αστέρα Μαγούλας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου σύμφωνα με τον Αντώνη Πριόνα.

Ο τεχνικός της Δυτικής ομάδας χαρακτήρισε εμπειρία τη συμμετοχή της Μαγούλας στους «16» του Κυπέλλου και υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος:

«Καταρχήν καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής. Ήρθαμε για πρώτη φορά σήμερα και θα ξανάρθουμε την Κυριακή, έτσι τα έφερε η τύχη. Είναι μεγάλες εμπειρίες για εμάς. Μόνο και μόνο που συμμετέχουμε στους 16 του κυπέλλου είναι τιμή μας. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Football League και ξέραμε από την αρχή ότι οι πιθανότητες θα είναι λίγες για να περάσουμε. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε προβλήματα δυνάμεων, γιατί οι έξι προπονήσεις γίνονται σε πλαστικό γήπεδο. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, κάναμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ. Ήρθε ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει ένα ενδιαφέρον για εμάς για το επόμενο παιχνίδι. Γιατί το 2-0 σου δίνει κάποιες ελπίδες και να γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας. Σίγουρα οι ελπίδες βέβαια είναι πολύ λίγες.

Θα έρθουμε πάλι εδώ για να δικαιολογήσουμε ότι είμαστε μία ομάδα της Β’ Εθνικής. Επειδή άκουσα διαμαρτυρίες από τον κόσμο, δεν είχαμε καμία πρόθεση να κάνουμε καθυστερήσεις και δεν ήταν εσκεμμένες. Δεν ήρθαμε να κλειστούμε. Εμένα δεν είναι η φιλοσοφία μου αυτή. Να μην αδικούμε τα παιδιά. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής στον Όμιλο».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΠέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep