Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Όγιος: «Τιμή μου η Μπολιβάρ»!

Ο Γκιγέρμο Όγιος φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μπολιβάρ.

Πριν από αρκετές ημέρες τα σενάρια από την Αργεντινή ήθελαν την Ταγέρες να διαπραγματεύεται με τον Γκιγέρμο Όγιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Την Τρίτη (08/01) ήταν η σειρά των Βολιβιανών να παρουσιάσουν δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή, σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός συζήτησε με τον πρόεδρο της Μπολιβάρ!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «paginasiete.bo» φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Όγιος, ο οποίος παραδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (07/01) επαφές με τον πρόεδρο της Μπολιβάρ! Μάλιστα, στο δημοσιεύμα τονίζεται ότι ο Γκιγέρμο Όγιος είναι ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Βολιβία και φέρεται να δήλωσε:

«Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, κύριο Γκουίδο για το πώς έχουν τα δεδομένα. Έχοντας περάσει 18 μήνες στη Λα Παζ είναι πολύ ευχάριστο να σε καλούν και είναι τιμή να σε έχουν στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές. Ήταν μία πολύ ωραία κουβέντα και εξετάζουμε τις πιθανότητες, αλλά δεν οριστικοποιήθηκε κάτι. Είμαι πάντα ενθουσιασμένος, γιατί η ζωή με έχει διδάξει πως οι δρόμοι δημιουργούνται με πολλή δουλειά. Κανείς δεν σου δίνει τίποτα αν δεν κάνεις θυσίες. Είμαι ευγνώμων για τη συνομιλία».

Σημειώνεται ότι ο Όγιος είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μπολιβάρ μαζί με άλλους δύο προπονητές.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep