Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ναστέφσκι: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Ο Ιβάν Ναστέφσκι είπε τα καλύτερα για τον Εθνικό Γαζώρου και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα των Σκοπίων παραχώρησε ο Ιβάν Ναστέφσκι και αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην απόφασή του να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι στον Εθνικό Γαζώρου. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες του, αλλά και οι οπαδοί λόγω της εθνικότητάς του.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός που έχει σημειώσει 5 γκολ σε 14 ματς ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την επιλογή του να υπογράψει στον Εθνικό Γαζώρου και απάντησε: «Μου είχαν κάνει την καλύτερη πρόταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν ελεύθερος και αποφάσισα να απαντήσω θετικά, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ καλή ποιότητα».

Σχετικά με την εθνικότητά του και αν αντιμετωπίζει προβλήματα, απάντησε: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου με την ομάδα. Με σέβονται και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εθνικότητά μου».

Για το μέλλον του, τέλος, και πώς βλέπει τον εαυτό του έπειτα από τρία χρόνια, συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια με τον Εθνικό Γαζώρου. Δουλεύω σκληρά και ελπίζω ο Θεός να έχει ένα σχέδιο για μένα».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιανουάριος 2014 03:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep