Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γενναίοι ποδοσφαιριστές»

Στην υπόμονη των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Γκιγέρμο Όγιος.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Καβάλας: ««Εύχομαι καλή χρονιά με ειρήνη υγεία σε όλους. Από κει και πέρα να υπάρχει βελτίωση όσο ψυχολογική όσο και σωματική».

Και συνέχισε: «Δεν θα σταματήσω να συγχαίρω όλα τα παιδιά όσο προσπαθούν και μάχονται. Επίσης και πάλι θα συγχαρώ όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή που είναι δίπλα μας. Στο αθλητικό κομμάτι ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας. Η Καβάλα ήταν δύσκολος αντίπαλος έπαιξε καλά και άβολα για εμάς. Εκοψε το βάθος του γηπέδου και δεν άφηνε να βρούμε κενούς χώρους όταν φτάναμε στα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Γνωρίζαμε ότι θα έρθουν έτσι με αμυντικούς προσανατολισμούς. Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς χρειάστηκε να έχουμε υπομονή και ταχύτητα για να σπάσουμε την άμυνα. Συγχαίρω τους γενναίους παίκτες μου. Δεν παραιτήθηκαν λεπτό από το να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε χώρους. Θεωρώ ότι αυτό είχε να κάνει με την ταχύτητα που δώσαμε στο παιχνίδι, καθώς κουράσαμε τον αντίπαλο. Εκεί βρήκαμε την ευκαιρία μας να βρούμε ανοικτούς χώρους. Το παιχνίδι άνοιξε πολύ μετά το γκολ. Εμείς κάναμε κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό που κρατάω είναι το πώς φτάσαμε στη νίκη. Ότι κρατήσαμε την ηρεμία μας. Και βγάλαμε στοιχεία που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στη προπόνηση. Ο Θεός και η Παναγία ξέρουν μόνο τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου: «Γνωρίζουμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού αυτού. Πολύ σημαντικό για όλους μας. Με αυτή τη σοβαρότητα θα το αντιμετωπίσουμε. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού να το σκεφτούμε από σήμερα, ενώ είχαμε παιχνίδι. Από τη στιγμή που θα κατέβω στα αποδυτήρια τότε θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε μία καλή φάση της ιστορίας του, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του. Εχουμε και εμείς όμως φιλοδοξίες, όνειρα και κανείς δεν θα μας τα στερήσει».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Το ντέρμπι γεννάει από μόνο του κίνητρα στους παίκτες. Εχω παίξει και έχω κοουτσάρει ντέρμπι σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Γνωρίζω ότι από μόνος του ο καθένας φτιάχνεται γι’ αυτό το παιχνίδι. Εγώ θα ετοιμάσω τους παίκτες μου να είναι πολεμιστές».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Σέβομαι την κατάσταση της ομάδας. Αξιολογώ θετικά το υλικό μας. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις. Μέσα σε αυτές όμως εγώ έχω πολύ καλό υλικό. Σέβομαι απόλυτα το ρόστερ μας και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep