Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 66

«Δεν υπήρχε ο Πανσερραϊκός»

 

Ανύπαρκτο χαρακτήρισε ο Πέτρος Δημητρίου τον Πανσερραϊκό.

 

 

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, η οποία δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, είχε καθολική υπεροχή και έχασε από μία ομάδα που δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ο έμπειρος τεχνικός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι  στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

 

«Ο Αστέρας είναι μία νέα ομάδα. Στα δύο πρώτα ματς έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Σήμερα αδικείται από το σκορ. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη δεχθήκαμε ένα γκολ σε ανύποπτο χρόνο, δεν ξέρω τι έγινε. Σε όλη την διάρκεια του ματς δεν έχει κάνει φάση ο Πανσερραϊκός. Δεν υπήρχε. Δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε σε κάποια φάση. Δεν μειώνω τη νίκη του Πανσερραϊκού. Εμείς μετά το γκολ πιέσαμε και περάσαμε όλοι μπροστά. Χάσαμε 4 κλασικές ευκαιρίες. Ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι στο τέλος σε χέρι. Δεν νομίζω ότι ο Αστέρας κινδύνεψε. Θα έπρεπε να πάρουμε τον  πόντο. Είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι αμαρτία».

 

Τον ένα βαθμό άξιζε ο Εθνικός Αστέρας, σύμφωνα με τον Στράτο Μιχελή. «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ο Πανσερραϊκός είχε παθητικό ρόλο και στα 90 λεπτά. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ματς. Αξίζαμε τον πόντο ίσως και τη νίκη».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep