Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συνεχίζεται ο σχεδιασμός»

Ο έλεγχος από τους Ιρανούς δεν εμποδίζει τον σχεδιασμό ενίσχυσης στον Ηρακλή.

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στον έλεγχο που γίνεται από τους Ιρανούς, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μυστικότητα με την οποία γίνεται η διαδικασία του ελέγχου: «Προσπαθήσαμε με ανακοινώσεις να ενημερώσουμε τον κόσμο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ανακοινώνονται πράγματα σε τέτοιες διαδικασίες».

Για το πότε θα ολοκληρωθεί: «Δεν ξέρω πότε μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Γίνεται έλεγχος από τους εκπροσώπους του επιχειρηματία. Δεν μπορούμε να τους πούμε εμείς πότε θα σταματήσει. Μόλις ολοκληρωθεί, όλες οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στον κόσμο».

Για το ποια είναι η καταγωγή των εκπροσώπων και αν αυτή είναι εμπόδιο στην ταχύτητα με την οποία προχωράει ο έλεγχος: «Ο ελεγκτής και ο εκπρόσωπος είναι Ιρανοί. Ο έλεγχος γίνεται στην αγγλική γλώσσα».

Για το αν ο Βασίλης Αμανατίδης ήταν αυτός που έκανε την επαφή με τους επιχειρηματίες: «Ναι, αυτός ήταν που ξεκίνησε το θέμα».

Για το αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη ή κινδυνεύει να μην κάνει μεταγραφές λόγω του θέματος στο ιδιοκτησιακό: «Η ομάδα λειτουργεί και έχει μπροστά της παιχνίδια. Και με την Καβάλα την Κυριακή και με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε από την Καβάλα, κάναμε πολύ άσχημο ξεκίνημα και δεν υποτιμάμε το παιχνίδι. Επειδή υπάρχουν συζητήσεις στο ιδιοκτησιακό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Ηρακλής δεν σταματάει».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep