Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμία παραχώρηση»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας διέψευσε την παραχώρηση των Μυριώτη, Πάτρα στα Τρίκαλα.

Με ανακοίνωσή τους, οι Θεσσαλοί εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ανακοίνωση των Τρικάλων, που ανέφερε την απόκτηση των Θωμά Μυριώτη και Παναγιώτη Πάτρα και τονίζουν ότι για το μέλλον των παικτών θα αποφασίσουν μετά τα Χριστούγεννα.

Η ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων και προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού τονίζουμε τα εξής: Την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της ομάδας μας μετέβη στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις πληρωμές των παικτών. Στην συνέχεια το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής Θωμάς Μυριώτης τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς εκφράζοντας την επιθυμία του να μεταβεί μαζί με τον Παναγιώτη Πάτρα στα Τρίκαλα.

Ο πρόεδρος κ. Μπούρμπος και αρμόδιος για τα αγωνιστικά θέματα, ξεκαθάρισε ότι περί αυτού θ' αποφασίσει ο προπονητής, ο οποίος συναίνεσε στον δανεισμό τους για έξι μήνες μέχρι το τέλος σε κάποια ομάδα, ώστε να πάρουν παιχνίδια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Αναγέννηση. Ουδεμία επαφή υπήρξε με την ομάδα των Τρικάλων, τον πρόεδρό της ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα από την διοίκηση της Αναγέννησης.

Με έκπληξη, λοιπόν, διαβάσαμε δημοσιεύματα αλλά και την επίσημη ανακοίνωση των Τρικάλων.

Διαψεύδουμε, λοιπόν, κατηγορηματικά τα όσα δημοσιεύτηκαν. Δεν υπάρχει καμία παραχώρηση παίκτη της Αναγέννησης, αφού δεν υπάρχει και καμία επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, είτε τοπική είτε εκτός περιοχής.

Η διοίκηση θα συζητήσει μετά τα Χριστούγεννα το θέμα που προέκυψε, θ' αφουγκραστεί την επιθυμία των παικτών, και θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της που θα είναι φυσικά με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ».

Last modified onΤρίτη, 24 Δεκέμβριος 2013 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep