Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσγειωθείτε»

Ο Μουράτ Σεροπιάν εξακολουθεί να μιλά για σωτηρία.

Άμεση προσγείωση, ώστε να μην φροτωθούν οι παίκτες του με άγχος ζήτησε από όλους ο Μουράτ Σεροπιάν. Όπως δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος της Καλλιθέας: «Η σωτηρία θα πάει στους 35 πόντους με τα διπλά της Μαγούλας. Θα πρέπει να προσγειωθείτε κι εσείς. Έχουμε την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα και δεν χρειάζεται να φορτώνουμε τα παιδιά με άγχος. Δεν έχουμε στόχο να μείνουμε αήττητοι. Παλεύουμε για τη σωτηρία. Και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Αυτά τα παιδιά έχουν πετύχει πολλά».

Για το ματς είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στην υπομονή και στην τακτική. Η Καλλιθέα ήταν αήττητη και έχει έμπειρα παιδιά. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί. Είχαμε υπομονή, κρατήσαμε ρυθμό αρκετά καλό για την κρισιμότητα του ματς και ψάξαμε μία καλά οργανωμένη επίθεση ή μία στημένη φάση. Με την είσοδο του Βαλλιάνου βελτιωθήκαμε στα στημένα και με τον Μπουντόπουλο φρεσκάραμε τα άκρα μας.

Έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, το ίδιο σοβαροί για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Καλλιθέα ήταν από τις καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει εδώ. Έπαιξε καθαρό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που ξεπερνούν τον εαυτό τους και καταθέτουν ψυχή».

Απομαγνητοφώνηση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep