Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όγιος: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος, δεν τα βάφει μαύρα μετά την ισοπαλία με τη Ζάκυνθο.

Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε μετά το 0-0 στο νησί του Ιονίου: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο στο οποίο πάντως όσες ομάδες έχουν περάσει, έχουν ηττηθεί. Εμείς, ήρθαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και το κάναμε, έχοντας υψηλές εντάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα, βρήκαμε όμως και έναν εξίσου ψυχωμένο αντίπαλο. Πραγματικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, έψαξε τη νίκη. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά υστερήσαμε σημαντικά στην τελική προσπάθεια. Παρ' όλα αυτά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.
Η ομάδα μου διεκδίκησε και έψαξε τη νίκη και αυτό που είχαμε ως στόχο το κάναμε. Δεν εστιάζουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά ούτε και στο γεγονός ότι κερδίσαμε έναν. Κρατάω την πρόθεση των παικτών μου να μπουν ευδιάθετοι και ορμητικοί για να κερδίσουν. Η Ζάκυνθος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δούλεψε πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα με πάρα πολλά τρεξίματα. Γνωρίζαμε την δυναμικότητά της καθώς επίσης και πως αν μπαίναμε χαλαροί και χωρίς συγκέντρωση θα υποφέραμε πάρα πολύ.
Κάναμε είναι η αλήθεια ένα σημαντικό σερί νικών και παρά το γεγονός ότι θέλαμε να το επεκτείνουμε και δεν το καταφέραμε, η ομάδα έδειξε και πάλι βελτίωση. Μου άρεσε η συμπεριφορά των παικτών σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε γρήγορα, είχαμε πολλές μεταβιβάσεις με τη μία και δεν σταθήκαμε στις ατομικές ενέργειες αλλά στις ομαδικές. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στον στόχο. Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep