Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωτιάς: «Αήττητοι με Ηρακλή»

Ο Λάζαρος Φωτιάς προειδοποίησε τον Ηρακλή για τη δύναμη της Ζακύνθου εντός έδρας.

Ο αμυντικός της Ζακύνθου, Λάζαρος Φωτιάς που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα μίλησε στον Arena Fm για το προσεχές ματς με τον Ηρακλή και τόνισε πως η ομάδα του Ιονίου θα διευρύνει το αήττητο εντός έδρας... Όπως ανέφερε:

«Μέσα στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικές νίκες και παρουσιάσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο κόσμος μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν κοντά μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας και θα το κάνουμε και με τον Ηρακλή».

Για τον Ηρακλή: «Έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία. Θα έρθει, σίγουρα, εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να σπάσουμε το σερί του Ηρακλή και να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας».

Για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με άσχημα αποτελέσματα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο με τον ερχομό του Όγιος και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, πρέπει να παλέψεις το κάθε παιχνίδι για να πάρεις τους τρεις βαθμούς».

Last modified onΤετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep