Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιθετικός πλουραλισμός

Ο ΑΟΧ σκοράρει από... παντού.

Η χανιώτικη ομάδα παραμένει αήττητη για 11η αγωνιστική και βρίσκεται σε θέση ανόδου με την πορεία που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το θετικό για τον ΑΟΧ είναι ότι δείχνει ομάδα συνόλου, κάτι άλλωστε που το μαρτυρά και ο επιθετικός του πλουραλισμός. Εκτός από τους επιθετικούς Ντίνο Πάγκαλο και Γιάννη Λουκίνα που έχουν σημειώσει από τέσσερα και τρία τέρματα αντίστοιχα, τα υπόλοιπα οκτώ από τα συνολικά 15 γκολ έχουν προέλθει από άμυνα και μεσαία γραμμή. Οι Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Κονσταντίνοφ, Μελό έχουν πετύχει από ένα γκολ και οι Παπατζίκος, Τσάτσος από δύο.

Πάντως, μπορεί ο τεχνικός της Μουράτ Σεροπιάν να δήλωσε μετά το διπλό επί του Αστέρα Μαγούλας ότι στόχος του ΑΟΧ είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα, εν τούτοις, η έως τώρα πορεία σίγουρα έχει ανοίξει την… όρεξη των ανθρώπων του συλλόγου, που αναμένεται να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσθήκες εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Αστέρα Μαγούλας για τη φιλοξενία του: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά ευχαριστεί τον Αστέρα Μαγούλας για την άψογη φιλοξενία του όπως επίσης και τις αστυνομικές αρχές που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Ελευσίνας».

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep