Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρασύβουλος - ΑΕΛ Καλλονής 0-1

 

 

Δια… ποδός Ταραχούλσκι

 

Την… παρθενική της νίκη, στη Football League, πανηγύρισε η ΑΕΛ Καλλονής κόντρα στον Θρασύβουλο. Τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Οι νησιώτες εκμεταλλευόμενοι το… βάθος στο ρόστερ τους, επικράτησαν των «πράσινων» στη Φυλή, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Ταραχούλσκι στο 78’.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο της δάφνες ποιότητας, αφού το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κακό, έλεω και του κακού αγωνιστικού χώρου, με το χιονόνερο να πέφτει καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε… υποψία φάσης, με τους 22 παίκτες να συνωστίζονται στο χώρο του κέντρου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε ο Λουτσιάνο, ρίσκαρε και του… βγήκε αφού οι δύο του αλλαγές στο 70’ Μανουσάκης και Ταραχούλσκι συνδυάστηκαν ωραία και ο Πολωνός με κοντινό πλασέ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Λέσβου

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

90+4' Κεφαλιά του Σύρου, πάνω από τα δοκάρια του Σουλογάνη.

90+2' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Βλαστέλλη

90' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λεοζίνιο

84' ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛΚ. Ο Βλαστέλλης στον αγώνα αντί του τραυματίαΤζιωρτζόπουλου.

82' ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ για τον Θρασύβουλο. Σκόνδρας και Καλαμιώτης δίνουν τις θέσεις τους, στους Παπαναστασίου και Παναγιωτάκο.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ 0-1. Οι δύο αλλαγές του Λουτσιάνο, Μανουσάκης και Ταραχούλσκι συνδυάστηκαν ωράια και ο Πολωνός με κοντινό πλασέ "γράφει" το 0-1 για την ΑΕΛΚ.

70' ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλονή. Ο Τριανταφύλλου δίνει τη θέση του στον Ταραχούλσκι, ενώ αντί του Κριπιντίρη περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Μανουσάκης.

69' Σουτ του Τριανταφύλλου, λίγο άουτ.

66' Αδύναμο σουτ του Καλαμιώτη, μπλόκαρε εύκολα ο Σουλογάνης

Το παιχνίδι έχει ρυθμό αλλά οι δύο τερματοφύλακες παραμένουν θεατές του αγώνα, καθώς η μπάλα φτάνει με δυσκολία στα καρέ τους.

62' Σέντρα του Ζουμπουλάκη, ο νεοεισερθόντας Καρλόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Καρακώστας απομάκρυνε πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Κανελλόπουλο

60΄ΑΛΛΑΓΗ για τον Θρασύβουλο. Στη θέση του Κακαρά περνάει ο Καρλόπουλος

60' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μανούσο

59' Μακρινό σουτ του Κριπιντίρη, η μπάλα βρίσκει στον Ψιάνο και βγαίνει κόρνερ

46' Το χιονόνερο συνεχίζεται με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να έχει γίνει αρκετά βαρύς, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δυο ομάδων που ξεκίνησαν χωρίς αλλάγες το δεύτερο ημίχρονο

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

Κρύο, χιονόνερο και κακό θέαμα συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι της Φυλής. Ο Θρασύβουλος είχε μια ελαφριά υπεροχή, ενώ η Καλλονή δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Όλα μηδέν.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ 45ΛΕΠΤΟΥ

44' Ο Τριανταφύλλου έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που δοκίμασε κόντραρε σε σώματα παικτών του Θρασύβουλου.

43' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κριπιντίρη. Ο μέσος της Καλλονής έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κόλτζου και "κιτρινίστηκε" για θέατρο από τον διαιτητή Κύζα.

32΄Ωραία κάθετη πάσα του Λεοζίνιο, το σουτ του Τριανταφύλλου όμως δεν βρήκε στόχο.

Μισή ώρα αγώνα με τον Θρασύβουλο να έχει μια ελαφριά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να έχει πρόσβαση στα καρέ του Σουλογάνη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

25' Διακοπή στο ματς για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους Βαγγελή και Βασιλείου που συγκρούστηκαν στον αέρα.

24' Σέντρα του Ζουμπουλάκη, αλλά η κεφαλιά του Σύρου περνάει πολύ άουτ.

16' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Βαγγελή

Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο στον αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου.

12' Ο Τριανταφύλλου βγαίνει τετ - α- τετ με τον Μητσέα, μετά από κάθετη μπαλιά του Κριπιντίρη, αλλά ο επόπτης Δηλγεράκης είδε οφσάιντ και σταμάτησε τη φάση.

2' Σουτ του Ψιάνου, διώχνει σε κόρνερ ο Σουλογάνης

 

ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

 

*Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεπερνούν τον κόσμο που ανηφόρισε στην Φύλη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Μετρώντας τους έναν έναν, οι... γεναίοι της Φυλής, δεν ξεπερνούν τα 20 άτομα!

*Κανονικά στον πάγκο της Καλλονής θα καθίσει ο Λουτσιάνο για πρώτη φορά φέτος, αφού στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ήταν τιμωρημένος και είδε τα παιχνίδια της ομάδας του από την εξέδρα.

*Στο Στάδιο της Φυλής, βρίσκεται και ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(Λ. Γεωργαμλής): Μητσέας, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας(70' Παπαναστασίου), Ψιάνος, Καλαμιώτης(70' Παναγιωτάκος), Βαγγελής, Κανελλόπουλος, Κακαράς(60' Καρλόπουλος), Κόλτζος.

Στον πάγκο κάθονται οι: Παναγιωτάκος, Καρλόπουλος, Μπραμπάτι, Παπαναστασίου, Βλάχος, Μουκίδης, Μπάτσι.

 

 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ(Λουτσιάνο): Σουλογάνης, Τραορέ, Καρακώστας, Τζιωρτζόπουλος(84' λ.τ. Βλαστέλλης), Θυμιόπουλος, Κριπιντίρης(70' Μανουσάκης), Μαρσέλο, Σκάγκλια, Λεοζίνιο, Μανούσος, Τριανταφύλλου(70' Ταραχούλσκι).

Την 18άδα συμπληρώνουν οι: Πουρής, Μανουσάκης, Ντο Σάντος, Χατζόπουλος, Βλαστέλλης, Ταραχούλσκι, Πάεζ.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης: 14:00

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Βάντσης, Δηλγεράκης (Δράμας)

4ος διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

 

 

Χωρίς τον τραυματία Ανδριόλα και τον Κασμερίδη του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα θα παραταχθεί ο Θρασύβουλος στο παιχνίδι της Κυριακής (13/11) με την ΑΕΛ Καλλονής. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μητσέας.

 

Ο τεχνικός Λύσσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει και στον τραυματία Καρρά.

 

Η αποστολή: Μητσέας, Μπαμπράτι, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Ψιάνος, Παναγιωτάκος, Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος, Μητσέας, Βλάχος, Μουκίδης, Κακαράς, Καλαμιώτης, Μπάτσι, Παπαναστασίου, Βαγγελής.

 

 

ΚΑΛΛΟΝΗ

 

Μετά τον αποκλεισμό του, λοιπόν, από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλιθέα, ο Χρήστος Πουρής επανήλθε στην αποστολή του νησιώτικου συλλόγου για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

 

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα είναι οι εξής: Σουλογάνης, Πουρής, Τραορέ, Χάλαρης, Τζιωρτζιόπουλος, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Πάεζ, Κριπιντίρης, Ντος Σάντος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Θυμιόπουλος, Μανουσάκης, Μανούσος, Βλαστέλλης, Τριανταφύλλου, Σκάγκλια, Θέος, Ταραχούλσκι.

 

 

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep