Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Διονύσης Γρηγορόπουλος, υποστήριξε ότι τα Γιαννιτσά αδικούνται με την ήττα (2-1) από τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, σήμερα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, κοιτάξαμε στα μάτια τη Νίκη και δικαιούμασταν περισσότερα. Στο πρώτο ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε, δεχθήκαμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο από ένα ατομικό λάθος που μας στοίχισε. Στο δεύτερο ανεβάσαμε κατακόρυφα στην απόδοση, ισοφαρίσαμε, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι και από μία αδράνεια στο 90’ δεχθήκαμε το γκολ που έφερε την ήττα. Δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν παίρναμε την ισοπαλία, δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν έχει λογική. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε νεανική ομάδα, μας αφήνει αισιόδοξους και πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα».

Ο Βασίλης Μπαξεβάνος είπε: «Παίξαμε με μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους και δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Στο 0-0 εμείς είχαμε την καλύτερη ευκαιρία., Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τη Νίκη, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες., Καλή συνέχεια για τη Νίκη να πετύχει τους στόχους της».

πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep