Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδικαιολόγητο άγχος»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης έκανε λόγο για αδικαιολόγητο άγχος των παικτών του Πιερικού στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-1) από τηΔόξα Δράμας: «Προερχόμασταν απο δύο θετικά αποτελέσματα. Θέλαμε να παρουσιαστούμε με πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση. Στο πρώτο μέρος, αν και δεν ήμασταν καλοί, δεν κινδινεύσαμε από τη Δόξα Δράμας. Αντιθέτως, μας βγήκαν οι φάσεις και πετύχαμε το γκολ με τον Μανίκα. Είπα στους παίκτες μου να συνεχίσουμε και να μπούμε δυνατά. Αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος. Δώσαμε την ευκαιρία στη Δόξα να δημιουργήσει φάσεις και να κερδίσει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε καθόλου καλή εικόνα, είχαμε αδικαιολόγητο άγχος και η Δόξα το εκμεταλλεύθηκε. Έχουμε μπροστά τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν γίνεσαι ομάδα με μία νίκη. Να συνεχίσουμε ταπεινά. Είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep